Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a THOMAS SABO színpompás 2019. tavasz-nyári kollekciója

2018. december 10. - Antalfy Krisztina

WELCOME TO PARADISE!

Nyárias, ragyogó kövek, virágmotívumok és kulturális jelképek kavalkádja: a THOMAS SABO 2019. tavasz-nyári Sterling Silver kollekciója kivételes színválasztékkal, bájos részletekkel és modern talizmánokkal lepi meg a divatrajongókat. A kreatív dizájn innovatív és hagyományos gyártási technológiákkal ötvözve extravagáns, magas minőségű ékszerekben testesül meg.

unnamed_1.png

A női ékszerek könnyedsége a Paradicsom színeivel és modern, grafikus formavilágával bohém összképet alkot. Az akár 130, kézzel elhelyezett kővel díszített szitakötő medálok, a papagáj tollazatát idéző, hidegzománccal dekorált gyűrű, vagy a szinte minden ékszeren jelen lévő, irizáló gyöngyház berakás tökéletesen fejezi ki a THOMAS SABO márkára jellemző életörömöt és kifinomult stílust.

thomas_sabo_sterling_silver_ss19_model_4.jpgAz amerikai őslakosok tradicionális művészete által ihletett hüllő, sas, skorpió, Nap és álomcsapda talizmánok összemossák a misztikum és a szerencsehozó charmok közti határokat. A gondosan tervezett és gyártott medálok, valamint a pecsétgyűrűk határozott vonalai és vibráló színei az amerikai vadnyugat szimbólumait keltik életre.

thomas_sabo_sterling_silver_ss19_model_1.jpgA nyári outfitek kedvenc kiegészítői lesznek a horgony, az iránytű és a „LOVE, FAITH, HOPE” gravírozások, melyek finom ékszereken megjelenve vizuálisan és szimbolikusan is a szerelem, a hit és a remény megtestesítői.

A 925-ös sterling ezüst hűvös eleganciája a THOMAS SABO brand esszenciája. A márka öröksége által inspirált kifinomult ékszerek – a cseppalakú, hosszú fülbevalók, karkötők, nyakláncok és gyűrűk – modern vonalvezetésükkel hódítják meg a klasszikus ékszerek kedvelőit.

thomas_sabo_sterling_silver_ss19_model_3.jpg

Az új THOMAS SABO Sterling Silver Collection 2019 januárjától érhető el a THOMAS SABO üzletekben és shop-in-shopokban, valamint a thomassabo.com webshopban és partnereinknél.

thomas_sabo_sterling_silver_ss19_model_5.jpgthomas_sabo_sterling_silver_ss19_model_11.jpgthomas_sabo_sterling_silver_ss19_model_6.jpgthomas_sabo_sterling_silver_ss19_model_17.jpgthomas_sabo_sterling_silver_ss19_model_36.jpg

További információ:
Thomas SABO

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1614468942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása