Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így vess véget a középszerűségnek!

2018. december 11. - Antalfy Krisztina

MIXELD, ALAKÍTSD, RAGYOGJ!

Az idei év határozottan az önmegvalósításról és az álmok beteljesedéséről szólt a PRIESTON márkánál. Hisznek a kemény munka kifizetődésében, az alázatban, a merészségben, az őszinteségben és a fiatal tehetségek támogatásában, melyeket az éppen futó projektjeik kiválóan tükröznek. A PRIESTON WORLD ezen elvek mentén jött létre: egy kissé pimasz, hercegnős birodalom, ahol nem mások véleménye alapján viseled a címkéket, hanem a saját szabályaid szerint!

f11ccd02-1808-42ec-b71e-c0a971f18b9d.jpg

Az idén debütáló táska és kiegészítő vonaluk pedig tökéletesen megtestesíti mindezt! Praktikus, kombinálható és alakítható darabok, melyek vidámságot csempésznek a szürke hétköznapokba, és segítenek, hogy felülemelkedhessünk a megszokottól!

5e7f95f4-a032-467f-bd77-462add611119.jpg

A már jól ismert szív motívumunk ebben az irányzatban is kiemelkedő szerepet kapott. Imádjuk, hogy amennyire "egyszerű" ez a jelkép, annyi jelentés társítható hozzá: szeretet (önmagunké is), szerelem, kedvesség, erényesség, és még sorolhatnánk! Pontosan ez a sokszínűség, és megfoghatatlan plusz az, ami egyedülállóvá varázsolja a PRIESTON márka kreációit.

MI INSPIRÁLTA A KOLLEKCIÓT?

Színek, luxus, anime, hercegnők, és a jó "öreg" 70-es évek. Ellentétesek? Előfordulhat. Ütősek és egyedülállóak? Tagadhatatlan! Kit érdekel a megszokott és középszerű, ha azok lehetünk, akik valójában akarunk, egy szóval: csodálatosak!

a05bca82-ed15-4f42-b851-8e5715b21617.jpg
A már jól ismert HEART BAG kecskebőrből készült, a belseje pedig saját printelésű, minőségi anyagot rejt. Hord vállon, karon vagy háton, ahogy NEKED a legideálisabb! Válaszd a mini kialakítást, és kápráztass el mindenkit a partykon/estélyeken. Övtáskáink különálló övként is viselhetők, szintén minőségi bőrből készültek, praktikusak, trendik és mondjuk ki, ultra menők!

A kiegészítő vonalhoz tervezett ruhák bársonyból és szaténból készültek, hogy a valódi luxust és egyedülállóságot még tovább fokozhassuk!

44807f11-ef31-4b84-a127-b504aa26aef2.jpg

KLISÉMENTES KLISÉ?

kampányfotózás során szerettünk volna kiemelt hangsúlyt fektetni a kollekció darabjai által nyújtotta életérzés "megtestesítésére". Őszinte, felszabadult és vidám fotókat szerettünk volna alkotni, érzékeltetve, hogy bárki lehetsz, aki csak akarsz! Ugyanakkor manapság az, hogy: légy önmagad, engedd el a gátlásaid és élj, ahogy jól esik - monhatni, hogy kezd klisének számítani.

De kit érdekel? Ne hagyd, hogy mások határozzanak meg, légy egyedülálló, ahogyan te akarsz! Tűnj ki és ragyogj! A PRIESTON kiegészítők ebben csak erősíteni fognak, ahogyan a márka körül kialakult közösség is, tehát a PRIESTON WORLD!

fotojet_103.jpg
A kollekció darabjai elérhetőek Showroom-ban, és a webshopon is! 

� ui. A szuper kollekció mellett hadd mutassam meg számodra, hogy a Szentkirályi Ásványvíz Nagy Noémit kérte fel, hogy megtervezze a szénsavmentes vizek új címkéjét. Úgyhogy mostantól ilyen szuper, új Limitált Kiadású mentes vizet is kortyolhatsz, melynek desingját a Priestonra jellemző szívecskék és virágok inspirálták. 

46403095_2258556184212668_6632254971968487424_n.jpg
Prieston Team

További információ:
https://prieston.eu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a 
VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2614471294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása