Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismét az év férfijait díjazta a Playboy

2018. április 07. - Antalfy Krisztina

Íme az ötödik Man of the Year díjazottjai

Ötödik alkalommal díjazta hazánk legmeghatározóbb férfijait a Playboy magazin. A nagyszabású zártkörű partin Scherer Péter, Nánási Pál, Horváth Tamás, Vámos Márton és a népszerű Youtuber, Nessaj is díjat nyert, de természetesen idén sem feledkeztek meg a hölgyekről. A múzsa kategória győztese Mádai Vivien lett.
moty2018_nyertesek_1.jpg

Tovább

Önképzés: így tanulj online a KRESZ-re!

Ma már szinte mindent online intézünk: online beszélgetünk ismerőseinkkel, online ismerkedünk, online intézzük ügyeinket, de még kedvenc sorozatainkat is inkább online nézzük végig. A kérdés így adva van, miért ne tanulhatnánk online KRESZ-re? Habár a csoportos tanfolyamokat és a magánórákat nem helyettesíti maximálisan, a világháló által kínált lehetőségek kiválóan alkalmasak a KRESZ-tudás alapjainak elsajátítására, annak szinten tartására és persze a vizsga előtti gyakorlásra-tesztelésére.

orange_red_brush_beauty_hair_instagram_post.png

Tovább

Márciusi kedvencek

Hogy tud ilyen gyorsan eltelni az idő? A minap még a tavasz után vágyakoztam, csak egy kis napsütésre a hosszú tél után, erre tessék, máris eltelt a március - nem mintha nagyon tavaszias időnk lett volna eddig, de akkor is, ha így haladunk a csizmából átléphetünk a papucsba. Az idő rohan, amivel akkor is szembesülök, amikor belenézek a tükörbe, amikor a volt osztálytársam kislánya lassan túlnő engem is, és amikor hosszú évek után újra találkozom egy régi kedves barátnőmmel. Bár ugyanúgy csevegtünk kedvenc csokilikőrünk felett, mintha csak tegnap láttuk volna utoljára egymást, mindketten ledöbbentünk, hogy az utolsó csajos este óta 20 éve telt el. Durva!

fotojet_14.jpgKép1/2/3

Tovább
süti beállítások módosítása