Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lenor Unstoppables illatgyöngyök

2018. október 30. - Antalfy Krisztina

Mert szeretjük jó illatokat

Elfoglaltak vagyunk. Dolgozni járunk, tanulunk, családunk van, gyermekeink. Rohanunk egész nap, munkába, találkozókra, a gyerkőcökért, aztán fáradtan haza esünk és feladataink otthon sem érnek véget. Az egész napos teendők viszont nyomot hagynak rajtunk: elmázolódik a sminkünk, piszkos lesz a ruhánk, amit persze ki kell mosnunk és át kell öblítenünk, hogy aztán újult erővel, de frissen mosott, illatos ruhában vágjunk bele a következő napba. De hogy marad kellemes, öblítőillatú a ruhánk mosás után?

the_essentials_2.jpg

Tovább

Fiat 500 L: Stílus a négyzeten

Fiat 500 L 1.6 Multijet Cross // TESZT

A tavalyi év folyamán járt már nálunk a Fiat 500 típuscsalád egyik legikonikusabb darabja a RIVA modell, amely mind kivitelezésben, mind minőségével és bájával egyaránt levett a lábunkról. Teszteltük a katonás 500 X-et is, most pedig megérkezett hozzánk az olaszok legújabb büszkesége a frissítésen átesett, 500-as szteroiddal megtámogatott változata az 500 L SUV, amely Cross kivitelében igazi telitalálat a szívünknek.

 45050203_543142426112514_7787801513342009344_n_1.jpg

Tovább

Sokkal trendibb lett az új Ford Focus!

A Ford bemutatja a vadonatúj Focust

A Ford Magyarország jóvoltából nejünk is szerencsénk volt részt venni a vadonatúj Ford Focus tesztnapján, ahol közelebbről is megismerkedhettünk minden idők legtökéletesebb és legfejlettebb technológiájú Ford-modelljeivel. A vállalat mérnökei úgy alkották meg minden idők legtökéletesebb és legfejlettebb technológiájú Focus modelljét, a vadonatúj Ford Focust, hogy az autó a lehető legnagyobb mértékben nyújtson magabiztos, ösztönös és élvezetes vezetési és utazási élményt – jobbat, mint bármely más közepes méretű családi autó az európai piacon.
46067664_339081463555164_4095250234404241408_n.jpg

Tovább

Bemutatkozott az új PEUGEOT 508

A formabontó limuzin

Az új PEUGEOT 508-ban semmi sem a régi: alacsony, kompakt felépítés, acélos, sportos külső, a PEUGEOT i-Cockpit® egyedi felfogását tükröző látványos beltér... Mindez hallatlanul intenzív vezetési élményt ígér. A példás menettulajdonságoknak, az új erőforrásoknak, a gazdag technológiai felszereltségnek és a minőségbeli ugrásnak köszönhetően az új PEUGEOT 508-nak világszinten kulcsszerep jut a márka feljebb pozicionálási stratégiájában.

new_peugeot_508_358.jpg

Tovább

Mellrákban szenvedő magyar nők üzennek sorstársaiknak

Egyénre szabható kiadvánnyal segíti a mellrákban szenvedő betegek tájékoztatását és a társadalmi segítségnyújtást a Pink Bolero Egyesület. A Kutatópont piackutató Kft. 2017 decemberében, az áttétes mellrákkal küzdő magyar nőket kérdezte a Novartis megbízásából, és ez a kutatás azt mutatta, hogy a mellrákkal küzdő nők úgy érzékelik, hogy nem jutnak elegendő információhoz betegségükkel kapcsolatban.

az_ero_hangjai.jpg

Tovább

Ilyen volt az őszi dm BLOGGER Workshop

Helló dm blogger Night Edition!

Ha valamiért érdemes bloggernek lenni, vagy bármikor azzá válni, akkor azért mindenképp, hogy az ember lánya részt vegyen olyan grandiózus blogger eseményeken, mint pl. az október 9.-ei dm Beauty Workshop Night Edition, melyet a Brody Studios mesés falai között rendeztek meg idén a szervezők. 
the_essentials.jpg

Tovább

Gyilkolni azt nagyon tud! // A HALLOWEEN vetítésén jártam

Boldog 40. évfordulót 

Nagy horror rajongó vagyok, így én sem hagyhattam ki a hazai mozikban már látható legújabb Halloween részt. Sokat vártam tőle, de annál egy kicsit kevesebbet kaptam. Van nekünk ugye egy Michael Myers (Nick Castle) karakterünk, a bébiszitter-gyilkosként elhíresült rém, a megtestesült gonosz, aki érzések nélkül, lelkiismeretfurdalást nem ismerve gyilkolja a jónépet, bárkit képes leszúrni, agyon verni, vagy épp eltaposni, aki csak a szeme elé kerül. De túl egyszerű lenne a dolga, ha nem lenne egy kőkemény ellenfele, saját kishúga Laurie Strode (ötödjére is Jamie Lee Curtis).

h2018-1024x576-1024x576.jpg

Tovább

KÖNYVEK, melyeket ősszel érdemes lesz elolvasnod

Vétek lenne úgy eltölteni egyetlen napot is, hogy nem olvasol. Az ősz pedig kifejezetten a legalkalmasabb időszak arra, hogy egy hosszú és fárasztó nap végén bekuckózva, finom teával a kézben, takaróba bugyolálva olvassunk pár fejezetet legújabb könyvünkből. S, ha még nincs ötleted mit is érdemes idén ősszel beszerezni kedvenc könyvesboltodból, akkor most tarts velem, mert elhoztam számodra az Athenaeum Kiadó újdonságait. Jó olvasgatást! 

the_essentials_1.jpg

Tovább

A Women’secret elindította az #IDOCARE mozgalmat

Októberben a divatmárka bemutatta az #IDOCARE szolidaritás kollekcióját, amelyből az összes bevételt a Dexeus Mujer Alapítvány Rákbetegséggel élők termékenységmegőrző programjának ajánl fel. Ez a kezdeményezés összhangban van a Women’secret azon elköteleződésével, amely támogatja a nőket a rák elleni küzdelemben.

idocare.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása