Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyenek a zenére komponált ékszerek

2018. május 24. - Antalfy Krisztina

Egyedi tervezésű, eklektikus darabokból, hungarikumokból és sztárvendégekből az idén sem volt hiány a ZEMA ékszermárka bemutatóján. Keresztes Ildikó, Kovács Katalin, Tallós Rita, Laky Zsuzsi és Vincze Lilla is a kifutó sztárjai voltak a híres magyar brand eseménydús rendezvényén, amely mesébe illő környezetben, a Vajdahunyad várában került megrendezésre.
some_sun_andvitamin_sea_7.png

Tovább

Légy részese a Flow élménynek Bükfürdőn!

Mikor? 2018. június 16. szombat

Az Alpokalja friss levegője, Európa egyik leggazdagabb ásványianyag-tartalmú gyógyvize, háborítatlan természet, barátságos vendéglátók és ettől az évtől már holisztikus FLOW NAP is várja a kikapcsolódni vágyókat Bükfürdőn.  
some_sun_andvitamin_sea_4.png

Tovább

Íme a nyári outfit tökéletes kiegészítője!

Robbanó színek és metálos csillogás

Steppelt bársony, bőr, élénk piros, bordó, mustár és extravagáns metál színekben érkeznek a legújabb STUDIO JULIANNIE táskák. A két lány egy hatalmas színrobbanást alkotott az idei tavaszi/nyári szezonra. Julcsi és Anna 2016 februárjában kezdtek együtt dolgozni. Először blog formájában szólították meg a nőket, majd 2017 nyarán kijöttek első táskakollekciójukkal is.

some_sun_andvitamin_sea_1.png

Tovább

Citroën C3 Aircross : Stílus francia módra

Citroën C3 Aircross 1.6 Hdi Shine // TESZT

Mindig nagy izgalommal várom, amikor egy Citroën érkezik Hozzánk tesztre. Nem vitás, hogy igen nagy rajongója vagyok a francia gyártó termékeinek. Ezt az autót egyszerűen lehetetlen megunni. Jelen tesztünk főszereplője a márka legújabb üdvöskéje a C3 Aircross dízel változata, amely egy új üde színfolt a SUV kategóriában. Nem hazudtolta meg önmagát, ugyanúgy szerettük, ha nem jobban mint a korábban Nálunk járt benzines modellt.

33110860_1767813529953883_3937615614562009088_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása