Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nők VS. Férfiak: Ki figyel jobban a gumira?

2018. július 26. - Antalfy Krisztina

Bridgestone: vezetési stílusunk az abroncsainkon is nyomot hagy

Míg az utakon óvatosabb hölgyek elsősorban az abroncsnyomással kapcsolatos problémák, valamint a padkák és kátyúk okozta sérülések miatt, addig a sportosabban vezető férfiak jellemzően a vezetési stílusukból adódó abroncssérülések miatt térnek be a gumiszervizekbe  derült ki a Bridgestone gumiszervizek vezetői körében végzett elemzéséből. A gyorsabb tempó miatt a férfi autósok általában hamarabb kénytelenek új abroncsot venni, mint az autójukat és a gumikat is jobban kímélő nők. Egy dolog azonban mindkét nemre jellemző: csere esetén egyre fontosabb szempont a gumiabroncs minősége és megbízhatósága.
ki_figyel_jobban_01.jpg

Tovább

Minek az a stresszes PRÓBAVIZSGA a forgalomban?

A forgalmi vizsga az oktatás szenzációs csúcspontja! A legszívesebben azonban átugranánk az egészet, mert senki sem vágyik ekkora stresszhelyzetre, de – tetszik vagy sem – nekünk tanulóknak itt kell bebizonyítanunk, hogy magabiztosan, önállóan, szabályosan és biztonságosan tudunk vezetni odakint, a városi dzsungel forgalmában.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_5.png

 

Tovább

5+1 tipp a tökéletes, olaszos kávéhoz

Tedd különlegessé a kávézást nyáron is a Nespresso kávészakértőjének segítségével!

A kávérajongók már tudják, hogy egy jófajta kávéból sokkal többet ki lehet hozni, mint egy forró feketét. A Nespresso most két Limited Edition kávét kínál azoknak, akik a kávétól az íz-, illat-, és kávézási élmény mellett felfrissülést is várnak. Mindkét kávét Olaszország ihlette, és habár az Ispirazione Salentina és az Ispirazione Shakerato kapszulákhoz is készült egy-egy izgalmas kávérecept, mindkettő számos további módon elkészíthető hidegen, de még akár melegen is.  Márkosi Balázsnak, a Nespresso kávénagykövetének különleges kávés tippjei következnek.

fotojet_1_13.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása