Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amiért érdemes ellátogatni erre az oldalra

2019. február 14. - Antalfy Krisztina

Nem tudom te hogy vagy vele, de én egyszerűen imádok az internetről vásárolni. Esténként - amolyan kikapcsolódás gyanánt - akár órákig is képes vagyok a hazai és a külföldi oldalak online üzletein nézelődni. S bár már évek óta megvannak a jól bevált kedvenceim, a minap felfedeztem egy új oldalt, a VivaDiary-t, mely talán nem sokban tér el a többi hasonló online üzlettől, kivéve talán egyet, és az a kabát kínálata. Az alábbi posztban összeállítottam egy rövid listát arról, hogy szerintem melyek a legszebb darabok erről az oldalról, amikre valóban érdemes lecsapni. 

konyvajanlo_6.jpg

Jó ideje regisztrált tag vagyok a VivaDiary oldalán, de eddig még nem vettem rá magam, hogy rendeljek is tőlük, de szép lassan véget ér a tél, és beköszönt végre a várva várt  tavasz, amikor is szükségem lesz egy-két új tavaszi kabátra. Nagy a csábítás, biztos nem fogok tuti neki ellenállni.... 

MIÉRT JÓ ONLINE VÁSÁROLNI?

Szerintem mióta kitalálták az internetet, az online vásárlás a világ egyik legjobb dolga: nincs tülekedés, nincs sorbaállás, nincs tömeg, helyette van kellemes zene, meleg otthon, kényelem és egy csésze finom kávé, amit az óriási kínálat böngészése között kortyolhatok el. Emellett több idő jut magamra, páromra, családomra, meg úgy eleve mindenre. Ráadásul a postaköltség gyakran kevesebb, mint az utazási költség, amivel eljutunk az üzletekbe, emellett nem kell ügyelni a nyitva tartásra, így nem lehet gond, ha épp éjjel lépünk be a weboldalra.

3275258_1b502a7a66.png

MIRE FIGYELJ?

1. Mindig ellenőrizd le a méretet!
2. Mindig nézd meg a többi vásárló értékelését!
3. Nézd meg, hogy tudsz majd fizetni az oldalon, és mennyi idő alatt ér hozzád a csomag
4. Nézd meg hogy tudod majd kicserélni a ruhát, ha esetleg nem jó!

Ha körültekintően mindezeket körbejártad, és szimpatikus a webáruház, akkor bátran vágj bele a regisztrációba!

Kabátok

fotojet_145.jpg

Kiegészítők

fotojet_146.jpg

Felsők

fotojet_147.jpg
Nadrágok 

fotojet_148.jpg

Cipők

fotojet_149.jpg

További információ:
https://www.vivadiary.com

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1714626644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása