Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Öt lány, öt stílus: Ismerd meg a spreadthelook kollekcióját!

2019. április 01. - Antalfy Krisztina

Öt nemzetközileg ismert fashion influencer öt európai országból alkotja a DEICHMANN 2019-es tavaszi-nyári cipőkollekciójának új trendcsapatát. A nemzetközi #spreadthelook kampány keretében öt stílus kerül bemutatásra, amelyeknek darabjai 2019 áprilisától kizárólag a DEICHMANN üzleteiben és a www.deichmann.com oldalon lesznek elérhetőek.
deichmann_ss2019_pr_motiv_6.jpg

A #spreadthelook sztárjai a német „It girl” Melina Martin mellett olyan nemzetközi influencerek, mint Leomie Anderson Angliából, Kim Lianne Ausztriából, Marta Lozano Spanyolországból és Noor de Groot Hollandiából. A kampány magyarországi arca Mihalik Enikő topmodell, aki kiválasztotta a #spreadthelook kollekcióból a kedvenceit. A fashion témában otthonosan mozgó gyönyörű modell stílustippekkel megfűszerezve folyamatosan mutatja majd be a cipőket.
mihalik_eniko.jpg

A kollekció öt trendtémát foglal magában, amelynek darabjai a tavaszi-nyári szezon slágerei lesznek. A chunky sneakerek sportos retro stílusban és a játékos statement sneakerek szívecskés, virágos és horgonyos mintákkal abszolút mindenkihez és minden stílushoz illenek. A sikkes megjelenésről az állatprintes és metálfényű pántos szandálok, illetve a leopárd- és kígyóbőrmintás nyári körömcipők gondoskodnak. A feltűnő platform talpú és szegecses applikációkkal díszített papucsok a nyári outfitek tökéletes kiegészítői.

A #spreadthelook kollekció 2019. március 30-án és 31-én Stuttgartban debütált a „Glow” Beauty Convention esemény keretein belül. A kampány áprilistól pedig Európa-szerte látható lesz különböző csatornákon – nyomtatásban, tévében és közösségi médiában is.

A #spreadthelook cipők 2019 áprilisától elérhetőek minden DEICHMANN üzletben, illetve a www.deichmann.com oldalon.
A modellek árai 6 990 és 9 990 Ft között mozognak.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr714731307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása