Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így öltözz, ha Trónok harca rajongó vagy!

2019. május 08. - Antalfy Krisztina

A világ jelenleg legnépszerűbb sorozatának női szereplői a valóságban egészen más stílust képviselnek, mint amit a képernyőn látottakból gondolnánk. Egy dolog biztosan közös bennük: imádják a divatot. Kiválasztottunk pár ikonikus szettet tőlük, és arra biztatunk, less el pár divattippet tőlük, hiszen rendkívül izgalmas a stílusuk.

konyvajanlo_15.jpg

Tovább

#MutasdMeg magad! - Új kampányt indít a Dove

Több nő néz ki úgy, mint Te!

A divat- és a szépségipar már sokat változtatott azon, hogy a nőket sokkal autentikusabban, őszintébben és sokszínűbben mutassa be – azonban még mindig nem tettünk eleget. A médiában megjelenő ábrázolásmódok nagyrészt sztereotípiákra és kirekesztő nézetekre épülnek már a kezdetektől fogva, melyek a nők életét minden nap limitálják a kisebb és a nagyobb, fontosabb kérdésekben, helyzetekben is. Mindez hatással van az egészségükre, a kapcsolataikra és a lehetőségeikre.
205353ad-9c8a-4a39-82a6-48b2c074eda9.jpg
 

Tovább

Ha különleges autócsodákra vágysz, akkor irány Balatonfüred!

Hatodik alkalommal kerül sor a balatonfüredi Tagore sétányon a klasszikus és youngtimer autóknak szóló Concours d`Elegance autószépségversenyre. Az eseményen a szocialista autóipar remekei mellett amerikai „gengszterautókat”, art deco csodákat, a nyolcvanas és kilencvenes évek sportkocsijait, illetve több mint százéves járműveket is megcsodálhatnak az érdeklődők.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_12.jpg

kép

Tovább
süti beállítások módosítása