Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

THOMAS SABO - 2019-es őszi/téli kollekció

2019. július 08. - Antalfy Krisztina

Az ékszerek varázsa és a nőiesség találkozása – Július 15-től az új, 2019-es őszi/téli kollekció különleges csiszolású ékszereit és óra innovációit a nemzetközi hírű Rita Ora mutatja be. Az egyedi és különleges stílusú énekesnő két évig lesz a márka, és a THOMAS SABO kampányok arca, a róla készült fotókat Cass Bird készítette.

thomas_sabo_magic_stones_aw19.jpg

“Az ékszerek tündöklése formál és alakít, THOMAS SABO kampányommal arra bátorítom a nőket, hogy ne féljenek felfedezni az ékszerek adta varázslatos energiákat. Inspirálni szeretném őket, hogy bátran viseljék az egyedi stílusuknak megfelelő darabokat” mondta Rita Ora az együttműködés kezdetén.

thomas_sabo_magic_cats_aw19_rita_ora.jpg

Rita Ora magabiztossága és rajongása az ékszerek iránt hűen tükröződik a THOMAS SABO kollekcióban. A többször újraértelmezett csillag motívum, mint egy mágikus kézjegy végigköveti a kollekciót. A világos színű ékszerek mítikus mélysége, a kozmikus jelentésű értelmezések szintén megmutatkoznak a kollekció fő üzeneteiben: az ikonikus jövő kereke, a mágikus macskák, az iránytű, mely az élet labirintusát hivatott bemutatni. Minden darab arra emlékeztet, hogy az élet varázslatos pillanatai segítenek abban, hogy egyéniséged is ragyogjon.

16_thomas_sabo_x_rita_ora_launch_aw19_berlin_magic_stones_2.jpg

Rita Ora laza, egyedi stílusával tökéletesen képviselni a THOMAS SABO márkát. A minimalista modellek visszafogott ragyogása kiemelik az esztétikus THOMAS SABO Sterling ezüstjét, mely ma már a márka védjegyének számít. A modellek egy része gyönyörű arany bevonattal is elérhető lesz.

Az új, őszi/téli kollekció gyűrűiben, fülbevalóiban, nyakláncaiban, karkötőiben és óráiban mind fellelhetőek a már jól ismert design elemek széles választéka, bátran kombinálható és alakítható a személyes stílusunkhoz: a finom, játékos charmoktól kezdve, a feltűnő vagy éppen a minimalista összeállításokig, melyeknek mind szimbolikus jelentései vannak.

A kollekció, melyet Rita Ora mutat be, július 15-től kapható a THOMAS SABO márka üzleteiben, a weboldalon www.thomassabo.com és a viszonteladói hálózataiban.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9714933608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása