Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen egy emlékezetes, tengerparti esküvő!

2019. július 18. - Antalfy Krisztina

Légy idén Te a menyasszony!

Hazudnék, ha most arról áradoznék Neked, hogy már kislány koromban is az esküvőmről álmodoztam, mert én  bizony soha nem bújtam be nagyikám csipke függönye alá, - eljátszva a bájos menyasszonyt - és soha nem tapadtam rá a menyasszonyi ruhák kirakatára. Aztán idő közben felnőttem, és megismertem a szerelmemet, s bár továbbra se vágyom óriási esküvőre, azt ma már tudom, hogy ha egyszer kimondom a boldogító Igent, azt egy homokos tengerparton akarom megtenni, talán épp Lukéj Gabi menyasszonyi ruhájában…

i-ckswvsp-x4.jpg

Mert hát mi is kell egy álom esküvőhöz: egy kis új, egy kis régi, némi kék, valami kölcsön holmi, egy boldogságtól mámoros vőlegény és persze egy gyönyörű menyasszony. A menyasszony viszont épp a jól megválasztott ruhától lesz annyira tökéletes.

i-xwfxrvs-x4.jpg

Lukéj Gabi menyasszonyi kollekciójának minden egyes darabját úgy alkotta meg, hogy azon a bizonyos nagy napon is jól, sőt önfeledten érezhessük magunkat, emellett könnyen variálhatóak és akár más alkalomra is felvehetőek. Kell ennél több?

i-h6zvks4-x5.jpg

i-7qvcphg-x5.jpg20190604_055631.jpgpic-7.jpgi-n6jdpfn-x5.jpgpic-31.jpg

Néhány apró kulissza titok még a kollekcióról:

Kinek álmodtad meg ezek a szépségeket?

Az esküvői kollekciómat a modern nőknek terveztem, akik a letisztult vonalvezetést szeretik, akik nem szeretnének abroncsos, szúrós, kemény csipkéket a nagy napon viselni. 

Milyen anyagokat használtál az új kollekciódban?

Igyekeztem elasztikus, puha csipkéket necceket, muszlin anyagokat összegyűjteni, ami egy szabadban levő ceremóniához, illetve tengerparti esküvőkhöz tökéles. Csak képzeld el ahogy felkapja a szellő a lágy anyagokat, amikor átölel a párod, máris érzi a tested.

Hogyan jellemeznéd menyasszonyi ruháidat?

Kényelmesek, mégis nőiesek. Személy szerint én mindenkinek az egyéniségéhez alakítom az egyes darabokat, mert úgy gondolom, a vőlegénynek is kijár annyi, hogy ne egy próbababát ölelgessen a nagy napon, hanem azt a valódi Nőt, akibe beleszeretett. A célom, hogy mindenkinek megmaradjon az egyénisége és mindeközben felejthetetlen legyen a nagy nap!

Hol fotóztátok a kollekciót?

A helyszín az álomszép trópusi paradicsom, Mauritius volt, ahol valóban megtaláljuk azokat a lenyűgöző és lélegzetelállító tájakat, amelyeket eddig csak képeslapokon és utazási magazinok oldalain láthattunk. 

giphy_1_30.gif

De mi kellhet még egy tökéletes esküvőhöz?

Hagyd szárnyalni kicsit a fantáziádat! Képzeld el, ahogy lenge menyasszonyi ruhádban, pár apró kagylóval a hajadban, mezítláb a lágy homokban mondod ki szerelmednek a boldogító igent. Mit szólnál egy álomszép öbölhöz, gyönyörű, hófehér homokos tengerparthoz, lágyan hullámzó kék tengerhez, - rajta néhány bájos halászhajó -, esetleg egy hajóval megközelíthető szirthez és türkizkék égbolthoz?

65312190_2311872065732222_4966946806706470912_n.pngkép

Ha tehát életed legszebb napját inkább a Maldív-szigetek partjainál, esetleg Mauritiuson töltenéd, lábad lógatva az Indiai-óceánba, vagy megkóstolnád Spanyolországban az igazi paellát, netán bebarangolnád kedveseddel Görögország sajátságos környékét, vagy már  túl is vagy az esküvőn, de a nászút még előttetek áll, akkor azt javaslom, feltétlenül nézz szét a Morea Exkluzív Utazási Iroda oldalán!

66438088_2319427034976725_2602406197445263360_n.jpgkép

Miért pont Ők?

A számos hazai és nemzetközi utazási iroda, számtalan ajánlata közül megtalálni a számunkra legkedvezőbbet, egyre bonyolultabb feladat.
Morea Ekluziv ezen a kaotikusnak tűnő piacon nyújt biztos támpontot az utazónak.
Irodájuk stabil gazdasági alapokra támaszkodó, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek gárdájával, magas szintű utazási szolgáltatásokat kínál, kedvező ár-érték arányban, legyen az egy üzleti utazás, vagy akár álmaid nyaralása.

66457088_2320808754838553_4582236385456422912_n.jpgkép

További információ:
Morea Exkluzív
Luxus utak igényeidre szabva
és
Lukéj Gabi make-up studio and Lukéj Gabi my fashion

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8414969278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása