Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. augusztus 24. - Antalfy Krisztina

Budapest gyakran volt a cinkosom a hosszúra nyúlt bulik után, máskor a legjobb barátom, akinek jó volt kiönteni a lelkem anélkül, hogy kioktasson, az utóbbi időben viszont az a város lett számomra, ahonnan akár már holnap elköltöznék. Na nem azért, mert idő közben megutáltam volna ezt a helyet, hisz a hibáival és tökéletlenségeivel együtt is szeretem Pestet, de már nem érzem benne az őszinteséget és nem találom a helyem. 

boldogsag_8.jpg

Az utóbbi időben egyre kényelmetlenné kezdett válni számomra a pesti élet, valahogy nem találom benne a helyem, nem vágyom már a budapesti életstílusra. Több esetben tapasztaltam, hogy lassan már napi szinten rányomja a mindennapjaimra bélyegét ez a környezet, a mentalitás, na meg az emberek agresszív hozzáállása és megkeseredett megnyilvánulása.

photo-1509972887971-999465403d0e.jpg

Hiába próbálkozok én, mint malac a jégen, meglátni a jót, a szépet, vagy kihozni a legtöbbet az adott helyzetből, személyből, már nem megy, és én belefáradtam. Ha kilépek az utcára, vagy bemegyek dolgozni, majd este elugrok vásárolni, én azt látom, hogy a legtöbb ember szomorú, unott, közönyös fásult és depressziós. Persze lehetne hangoztatni a sok lelkesítő mondatot, mint a "Gondolkodj pozitívan!" - állítólag gondolataink merőben meghatározzák életünket -, vagy "Légy optimista!", de ezek addig mit sem érnek, amíg nem változtatunk a hozzáállásunkon.

Kövesd az örömödet, és a boldogság is követni fog!

S ha már itthon ennyire nehéz javítani a hozzáállásunkon, arra gondoltam itt az ideje szétnézni az ország határain túl, bekukucskálni kicsit más országok életébe és szokásaiba. S míg pár hónapja eszembe se jutott külföldre költözni, ma már egyre gyakrabban játszom el az elköltözés gondolatával. Azóta kizárólag olyan videókat nézek az interneten, mely a külföldre kitelepült magyarok mindennapjait mutatja be. Egyre jobban érdekel, hogy hová és milyen célból vándoroltak ki magyarok az elmúlt években és persze, hogy mitől érzik magukat sikeresnek, boldognak odakint? 

A fenti kis gondolatmenet után pedig ismét jöjjenek az eheti Insta-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Ezt hallgasd közben!

 

♥ Hétfő
fall_is_my_favorite_season_37.jpg

♥ Kedd

fall_is_my_favorite_season_1_7.jpg

♥ Szerda
fall_is_my_favorite_season_38.jpg

♥ Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_39.jpg

♥ Péntek

fall_is_my_favorite_season_40.jpg

Neked mi tette boldoggá a heted?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4515017800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása