Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AMNESIA 2020 tavasz-nyár

2019. szeptember 08. - Antalfy Krisztina

Ismét a New York Fashion Weeken debütált az AMNESIA új kollekciója – szeptember 7-én hatalmas sikerrel mutatták be a 2020-as tavasz-nyári darabokat a Nolcha Shows keretében. Az AMNESIA kimeríthetetlen inspirációs forrásként tekint fővárosunkra, otthonunkra, Budapestre és országunkra, Magyarországra.

konyvajanlo_40.jpg

A 2020 tavasz-nyári kollekcióhoz ismert attribútumokat használtak Budapest címeréből, emellett zászlónk színeinek trendi árnyalataiban álmodták meg a kollekció darabjait. Nemzetközileg jól ismert hungarikumokat is beleépítettek egyes modellekbe, de mindezek mellett a márka karakterisztikus jelképének számító fekete-fehér csíkos, pöttyös öltözetek sem hiányozhattak a kifutóról.

pbn_2113.jpg

„Egyre izgalmasabb az életünk az AMNESIA-nál, mióta New York-ban lehetőséget kaptunk a kollekciók bemutatására” – mondja Prókai Éva, a márka alapító-tulajdonosa. „Ez már a harmadik bemutatónk a New York Fashion Weeken, de még mindig magával ragad a város lüktetése, dinamikája, gasztronómiája, semmihez sem hasonlítható, a divathét idején pedig különösen izgalmas hely. A divat meghatározza az életünket, befolyásolja a mindennapjainkat, hangulatunkat, életminőségünket. Micsoda energiák szabadulnak fel itt, a rengeteg kreatív ember között – a részesének lenni megtiszteltetés és nagyon nagy élmény! A 2020-as tavasz-nyári AMNESIA kollekció ismét elhozza Budapestet a Nagy Almába, bemutatja az itteni divatőrülteknek, és egy csipetnyi Európát, Magyarországot és persze összetéveszthetetlen AMNESIA stílust csempész ebbe a színes forgatagba.”

pbn_2006.jpg

Idén az a megtiszteltetés érte a márkát, hogy az USA egyik legnagyobb, fiatal lányoknak szóló globális médiaplatformjával, a Refinery29-nal együttműködve készíthettek egy öltözéket a Clear Eyes és a Dress for Success non-profit szervezet kezdeményezésére. Az AMNESIA számára mindig is fontosak voltak a nőket érintő társadalmi ügyek, ezért Éva és csapata örömmel vállalták a felkérést.

pbn_2462.jpg
Budapest és Magyarország híres a fürdőkultúrájáról, a víz fontos szerepet játszik nemzetünk életében. Így ötvözve a vizes témát a Refinery29 projekttel, újabb öltözetek születtek. Markáns trendelem továbbra is az átlátszó, amelyet szívesen használnak az AMNESIA tervezői, így több réteget prezentálhattak a kifutón.

nevtelen_terv.jpg

A márka sajátossága a női test domborulatainak hangsúlyozása bodycon ruhákkal, amelyeket a trendnek megfelelően gazdag anyagmennyiséggel szabott trench coat-okkal, dzsekikkel, zakókkal, mellényekkel kombinálnak. A kollekció egy részét nagyon finom, szinte átlátszó szaténból álmodták meg, aminek az esése olyan könnyű, mintha víz folyna végig az ember testén.

nevtelen_terv_1.jpgpbn_2037.jpgeva.png

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1715093476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása