Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Daalarna CURVY kapszulakollekciója!

2019. október 17. - Antalfy Krisztina
CURVY – Ünnepeld a formád!
 
„Esküvői ruhatervezőként sok-sok év tapasztalata mondatja velem, hogy semmi sem tesz egy menyasszonyt ragyogóbbá, mint a magabiztosság és az önazonosság” – mondja Benes Anita. „A Daalarnánál éppen ezért a kezdetek óta minden ruhánkat méretre készítjük el, mert hiszünk abban, hogy a tökéletesen passzoló ruha az egyik legfontosabb eleme a felszabadult mosolynak. Elszomorít, ha azt látom, hogy egy menyasszony létező vagy nem létező társadalmi elvárásoktól hajtva arra törekszik, hogy drasztikusan megváltoztassa vagy eltakarja magát a nagy napon. Az ő bátorításukra hoztuk létre a CURVY kapszulakollekciónkat, amely a nőies formákat ünnepli.”
ciaokendall_1.jpg

A Daalarna új CURVY kapszulakollekciója azért jött létre, hogy minden nő, mérettől és testalkattól függetlenül magabiztosan és elégedetten mosolyoghasson álmai esküvői ruhájában.
A CURVY kapszulakollekció hat olyan ruhából áll, amelyeket korábbi Daalarna menyasszonyok visszajelzései, kedvenc darabjai alapján álmodott meg Benes Anita. A ruhák közös jellemzője, hogy a nőies formák szépségét emelik ki, a kényelmi szempontokat is maximálisan figyelembe véve.
fotojet_212.jpg
„A CURVY kollekció tervezésekor az olyan apró, részletekre, arányokra fókuszáltam, amelyeknek nagy jelentősége van – legyen az egy lágy, hullámos ujjmegoldás, elegánsabb dekoltázsmélység vagy újszerű anyaghasználat. Ezek elősegítik a nagyobb komfortérzetet, miközben gyönyörűnek érzik magukat a menyasszonyok álmaik ruhájában.”
daalarna-curvy-plus-size-kollekcio-flk-834-dd-2-1160x773.jpg
A kollekció részét képezi egy sellő fazonú ruha is, amely az elmúlt években a nőies öltözködés egyfajta szimbólumává emelkedett nemcsak a hollywoodi sztárok, hanem a menyasszonyok körében is.
„Azt szeretném elérni, hogy a magyar menyasszonyok is merjenek bátrabban öltözködni, és legyenek büszkék az adottságaikra. A Daalarnánál minden erőnkkel azon leszünk a jövőben is, hogy hozzásegítsük őket ehhez.”
unnamed_6_6.jpg
Képek: Papp Éva & Schneider Zoltán
További információ:
 www.secretstoies.hu

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5415229648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása