Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megjelent az Ízek, imák, szerelmek szerzőjének új regénye

2019. november 13. - Antalfy Krisztina

Elizabeth Gilbert, az Ízek, imák, szerelmek világszerte népszerű szerzője egy különleges memoárral lepte meg rajongóit, amely az 1940-es évek New Yorkjának színházi világába kalauzolja az olvasót. A kalandos életű főhősnő, az immár nyolcvankilenc éves Vivianörömmel és némi megbánással emlékezik vissza élvhajhász és öntörvényű fiatalságára, valamint azokra az eseményekre, amelyek későbbi életét alakították.

kep_4.jpg

„Egy nő az élete során előbb-utóbb belefárad abba, hogy folyamatosan szégyellje magát… Ezután pedig végre igazán önmaga lehet.”

A New York lányai a női szexualitás, a szabadosság, illetve az igazi szerelem természetét kutatja. Az írónő várva várt regényét az emberi vágyak és kapcsolatok bölcsességgel teli ábrázolása teszi páratlan szerelmi történetté.

New York lányai hamarosan a mozivásznon is!

Elizabeth Gilbert november 4-én jelentette be saját Instagram oldalán:a Warner Bros. megvásárolta a New York lányai filmes jogait. A producer Sue Kroll lesz (aki egyike a Csillag születik és az Árva Brooklyn mögött álló zseniknek), a forgatókönyvet a briliáns Michelle Ashford írja majd.

merlin_154643814_d1f705cc-5b77-4311-a9e9-8477bcae7cf5-articlelarge.jpg

kép

Gilbert így áradozott posztjában: „Már az írás első napjától kezdve filmként képzeltem el a sztorit… Alig bírok magammal, úgy várom, hogy végre vizuálisan megvalósítva is láthassam a rengeteg csillogást és ragyogást!”

Oldalszám: 448
Ár: 4499 Ft
Megrendelhető: itt

Köszönöm, hogy elolvastál.
christine_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2115305170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása