Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Segíts, hogy nekik is boldog legyen a Karácsony

2019. december 01. - Antalfy Krisztina
Elindult A Változás Karácsonyfája program

El tudod képzelni, mekkora boldogságot jelent egy nélkülöző gyermeknek vagy családnak egy mesekönyv, egy mozijegy vagy egy élelmiszer csomag Karácsonykor a fa alatt? A Változás Karácsonyfája program keretében életed egyik legfontosabb ajándékozása vár rád!
photo-1543721578-b7ee30f88d08.jpg
 

Nem számít, hogy egy csokoládét, kisebb játékot vagy élményajándékot választasz, biztos lehetsz benne, hogy hatalmas dolgot teszel. 
 
A Változás Karácsonyfája program keretében bárki ajándékokat vásárolhat a www.valtozaskaracsonyfaja.hu oldalon kijelölt üzletekben, webshopokban és igazán nagy boldogságot okozhat nélkülöző gyermekeknek, állami gondozásban nevelkedő gyermekeknek és rászoruló családoknak az ünnepi időszakban. A Változás Karácsonyfájának köszönhetően többszáz gyermek és család találhat ajándékokat a karácsonyfa alatt. 
a_valtozas_karacsonyfaja_01.png
 
Változtasd meg a karácsonyukat!
 
A programhoz folyamatosan csatlakoznak olyan üzletek, webshopok, ahol ajándékot vásárolhatsz bármilyen életkorú rászoruló gyermeknek vagy akár egy egész családnak. Az Anyaparadicsom webshopban például többek közt matricát, fejlesztő játékot, mesekönyvet választhatsz, az Élménypláza.hu oldalon mozijegyet vagy akár olyan élményajándékot, amiről például egy állami gondozásban élő kamasz álmodni sem mer. De Csodák Palotája belépőjeggyel vagy forró csoki csomaggal is meglepheted őket, nézz szét a programhoz csatlakozó boltok kínálatában!
 
A Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Anyák Az Anyákért Alapítvány és a Károlyi István Gyermekotthon közreműködésével a megvásárolt ajándékod december 21-én az üzletekből A Változás Karácsonyfája alá kerül. Közösen szebbé tehetjük a rászoruló gyerekek, családok és állami gondozásban élő gyerekek karácsonyát.
További információ:
www.valtozaskaracsonyfaja.hu

Köszönöm, hogy elolvastál.
christine_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2415334332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása