Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Könyvek, melyekkel érdemes lesz várni az ünnepeket

2019. december 02. - Antalfy Krisztina

A Libri kiadó legújabb megjelenései

Már kislány koromban is az volt az egyik kedvenc időtöltésem a téli, hideg estéken, amikor bevackolódhattam a jó öreg fotelünkbe egy vastag pokróc alá, egy nagy bögre forrócsokival és egy jó könyvvel a kezemben. Ez a szokásom mit sem változott az évek során. Mind a mai napig, vagy talán most még inkább vágyom arra a léleksimogató nyugalomra, melyet csak egy jó könyv adhat számomra így az ünnepek közeledtével. 

konyvajanlo_61.jpg

Jenny Colgan: Karácsony a Piciny Csodák pékségében

Karácsony van a Cornwall partja melletti Mount Polbearne nevű faluban - a család, a barátok és az ünneplés ideje.
Polly Waterford szeret a vállalkozásában, a Piciny Csodák Pékségében dolgozni, és az ünnepi időszak mindig arra ihleti, hogy valami különlegeset süssön a falubelieknek. Ennél jobban csak azt szereti, ha főnyeremény barátjával, Huckle-lal összebújhat. Ez a karácsony minden eddiginél jobbnak ígérkezik, de a dolgok nem mindig alakulnak terv szerint...

5628042_5.jpgAmikor Polly legjobb barátnője, Kerensa előáll egy titokkal, amely fenyegeti azt az életet, amelyet Polly és Huckle együtt építettek fel, a jövő kezd bizonytalanná válni. Aztán felbukkan Polly múltjának egy szereplője, és ez még tovább bonyolítja a dolgokat. Polly általában vigaszra talál a munkájában, de most úgy érzi, hogy ez nem lesz elég.

Vajon sikerül-e elrendeznie mindent, és lehet-e még mindenkinek boldog karácsonya?


Megrendelhető itt:

https://www.libri.hu/konyv/karacsony-a-piciny-csodak-peksegeben.html

Lakatos Levente: Vörös

Aki rám néz erős, határozott férfinak lát. Aki beszél velem, azt gondolja, könyörtelen vagyok. Pedig nekem is vannak gyenge pontjaim. És az a lány a kupiból közéjük tartozik...

5691860_5.jpgBotond kilenc éve döntött úgy, hogy szülőhazájából menekülve egy másik ország fővárosában, Londonban próbál szerencsét. Számításai bejöttek, ma egy jól menő cég vezetője, és egy angol milliárdos lányának a férje. A vérbeli alfahím élete első ránézésre tökéletesnek tűnhet, valójában azonban szenved, és a sikerei ellenére magányos. Igazi barátok híján a problémáit magába és alkoholba fojtja, ám amikor összesodorja a sors a magyar lányokat foglalkoztató bordélyház új recepciósával, telefonbeszélgetéseik során megnyílik a csilingelő hangú idegennek.

Vajon az őrültségnek tűnő bizalom a teljes összeomláshoz, vagy egy mindent elsöprő, vakon indult szerelemhez vezet?

Az ötszörös Aranykönyv-díjas Lakatos Levente új regényében a modern romantikus regények, és a mellbevágó krimik világát elegyítve kalauzolja el olvasóit egy irigyelt, befolyásos férfi lelkének legmélyére.

Megrendelhető itt:
https://www.libri.hu/konyv/lakatos_levente.voros.html

Sejal Badani: A mesemondó titka

Jayát, a New York-i újságírót egyik csapás éri a másik után. Harmadik terhessége is vetéléssel végződik, és a házassága is menthetetlenül tönkrement. Hogy mély fájdalmát enyhítse, Jaya úgy dönt, Indiába utazik, hátha családjának múltjában válaszokat talál a jelen kérdéseire is.

5707344_5_1.jpgIndia maga a csoda. A hangok, a színek, az illatok elkápráztatják Jayát, aki beleszeret ebbe a gazdag, sokrétű kultúrába. Nagymamája egykori szolgálója és egyben bizalmasa, Ravi pedig megismerteti vele a nagymama, Amísá szívszorító történetét, amely az 1930-as évekbe, a britek által megszállt Indiába repít bennünket. Vajon mit tanít Jayának az álmaiért a hagyományokkal is szembeszegülő asszony sorsa?

A mesemondó titka szerelemről, hűségről és a szavak erejéről mesél.

Megrendelhető itt:
https://www.libri.hu/konyv/sejal_badani.a-mesemondo-titka.html

Minnie Darke: Megmondják a csillagok

Vajon a sorsunk tényleg meg van írva a csillagokban? Nick, a jóképű és pályája elején álló színész szerint mindenképpen. Justine, a lelkes és igyekvő újságíró szerint viszont kizárt. Nick és Justine gyerekként jó barátok voltak, és felnőttként is van közös pont az életükben: Nick semmit sem tesz úgy, hogy előtte ne tájékozódna az Alexandria Park Star magazin horoszkóprovatából, Justine pedig ennek a magazinnak az újságírója.

5637704_5.jpg
Hogy magára vonja a fiú figyelmét, Justine úgy dönt, hogy belejavít itt-ott Nick horoszkópjába, mielőtt az nyomtatásba kerülne. Hiszen ez csak egy horoszkóp. Ugyan mi baj származhatna egy-két apró módosításból?

A Megmondják a csillagok megindítóan kedves történet egy szerelmes lány meggondolatlan asztrológiai kalandozásairól, a barátságról, az esélyekről és arról, hogy milyen praktikákkal próbálunk kedvező döntéseket kicsikarni a sorstól olyan helyzetekben, amelyekben kudarcra van ítélve a józanész.

Megrendelhető itt:
https://www.libri.hu/konyv/megmondjak-a-csillagok-3.html

További információ:
Libri Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál.
christine_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6015334568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása