Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Harry Potter rajongók legszebb karácsonyi ajándéka...

2019. december 03. - Antalfy Krisztina

...a Pandora ékszerek

Miközben a tél még csak most mutatta meg valódi erejét, a reklámok, a posztok és persze a hazai üzletek jó ideje az ünnepekről szólnak: karácsonyfadíszek, égősorok, szívmelengető ünnepi dalok, adventi naptárak, csillogó ételsorok és persze az elmaradhatatlan ajándékok. Számomra a karácsony azonban a csöndről, a harmóniáról, a családdal együtt töltött pillanatokról szól, ám mielőtt rátalálok erre a tökéletes békességre, gyúljanak ki a fények, szóljon Michael Bublé Christmas dala és Expecto Patronum! 
konyvajanlo_59.jpg

Mégis hogy jön most ide ez a varázsige? Nos, az alábbi posztban elhoztam Harry Potter világát, mely idén is több kiegészítőn, ruházaton, pizsamán, házi papucson és különleges ékszeren köszön vissza, persze ezzel is ötletet adva mindazoknak, akik imádják a hajmeresztő kalandjairól híres varázslótanoncot. Szóval, ha mindig is szerettél volna a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába járni, akkor az alábbi ajándékötletek kizárólag neked szólnak.

giphy_130.gif

Üdv Harry Potter varázslatos világában

Egy varázslatos világ tárul eléd a Harry Potter X Pandora bűbájos charmjaival. Szállj fel a vonatra a 9 és 3/4. vágányon, és vesd bele magad a Roxfort kalandjaiba! Viselj varázslatos ékszereket, a kedvence szereplőidet ábrázoló charmoktól a roxforti házakat képviselő medálokig!
Fedezd fel ékszerkollekciót még ma! / www.pandora.net

fotojet_232.jpg

Sinsay darabok 

fotojet_233.jpg

Women'secret pizsamák

fotojet_234.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál.

christine_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_ 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8015336010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása