Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kínában is rácsodálkoztak a magyar porcelán ékszerekre

2019. december 11. - Antalfy Krisztina

Az elmúlt hónapokban több nemzetközi kiállításon és divatbemutatón is osztatlan sikert arattak a magyar indentitású, ZEMA Porcelán és Ékszerház darabjai. A kerámiaipar legnemesebb anyagának hazájában, Kínában is valósággal körberajongták a termékeket, de Rigában, Moszkvában és Kolozsváron is rengetegen érdeklődtek az egyedülálló ékszerek iránt.

konyvajanlo_62.jpg

A családi vállalkozás az utóbbi néhány hónapban több rangos nemzetközi eseményen is bemutatkozott, és túlzás nélkül csak pozitív visszajelzéseket kaptak. Papp Erzsébet, a ZEMA márka designer-e arról beszélt, hogy mindegyik rendezvényre más és más ékszerekkel készültek, kiemelt hangsúlyt fektetve arra, hogy mi volt az adott kiállítás vagy divatbemutató témája, kikhez kell szólnia a kollekcióknak.

6q8a1591.jpg

„Pekingben, a porcelán fellegvárában mindenki rácsodálkozott, hogy egyáltalán léteznek ilyen ékszerek. Újdonságként hatott a fogyasztók számára, meglepőnek de egyúttal különlegesnek is találták a termékeinket. A ZEMA ékszereinek egyediségét az adja, hogy alapos átgondolás és tervezés előzi meg a gyártást, és minőségében is egy igen magas színvonalat képviselnek” – fogalmazott Papp Erzsébet.

dsc00942.jpg

Kínában négy , a romániai Kolozsváron egy divatbemutatón képviseltette magát a brand, ezért ezeken a rendezvényeken extrább, különlegesebb, látványosabb darabokkal mutatkoztak be. A ZEMA tervezője azt is elárulta, a téma minden esetben meghatározza, milyen formájú, mintájú ékszerrel készülnek. Egy divatbemutatón például éppen ezért a markáns színhasználat a jellemző a termékekre. Ezzel együtt fontos a divat, hogy milyen színek vezetik éppen a trendeket.

A ZEMA Rigában, a szecesszió fővárosában, egy korabeli múzeum állandó kiállítását is izgalmasabbá tette , ahol bemutatkozott a márka legújabb szecessziós stílusú kollekciója is . A másfél hónapon át tartó „ZEMA időszaki kiállítás”-nak közel 20.000 látogatója volt.  

6q8a1373.jpg

„A kis manufaktúránkban elsődleges szempont a minőség. Deisgnerként én akár heteket, hónapokat is eltöltök egy-egy kollekció megálmodásával, majd aztán szakemberek bevonásával életre keltjük ezeket. Az első darabokat mindig megnézzük, az esetleges hibákat javítjuk, hogy aztán elindulhasson a gyártás. A befektetett munka viszont megéri, mert nemcsak itthon, hanem külföldön is egyre népszerűbb a ZEMA” – fogalmazott.

A porcelán ékszerek Magyarországon több helyen is beszerezhetők. A webshop mellett a márkának saját showroomja van Budapesten, de termékeiket a főváros több pontján is értékesítik partnereik. Törekednek emellett arra is, hogy minél több ember megismerhesse a különlegességeket, ezért vidéki kis- és nagyvárosokban is gyakran rendeznek kiállításokat és divatbemutatókat.

További információ:
ZEMA

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1515347938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása