Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Karácsonyi ajándék ötletek ANYUDNAK

2019. december 16. - Antalfy Krisztina

Alig pár napunk van még hátra Szentestéig, de te még mindig nem tudod mit tegyél a karácsonyfa alá? Hidd el nem kell súlyos összegeket költened ahhoz, hogy örömet okozz a szeretteidnek. A karácsony nem a drága ajándékokról szól, inkább a szeretetről, a mesés kívánságokról, az együtt töltött pillanatokról, na meg a szép emlékek begyűjtéséről, ami főleg akkor igaz, ha édesanyánkat szeretnénk megajándékozni.

konyvajanlo_68.jpg

kép1/2/3

Az ünnepek gyakran próbára teszik türelmünket, és persze pénztárcánkat, de mielőtt még nyakadba vennéd a nyüzsgő bevásárlóközpontokat, gondold át jobban mire is adod ki a pénzt. A hozzád igazán közel álló emberek, talán egy saját készítésű ajándéknak jobban örülnének, mint egy méregdrága technikai kütyünek.

giphy_30.gif

Az alábbiakban elhoztam néhány hasznos, divatos és személyre szóló ajándékot karácsonyra, amellyel garantáltan örömet szerzel Édesanyádnak...

1. Tarts vele szépség napot

Iktassatok be legalább egy szépségnapot, amikor kizárólag egymással foglalkoztok, fessétek be egymás haját, lakkozzátok ki egymás körmét, vagy csak vidd el őt kedvenc kozmetikusához. Hidd el anyukádnak sokkal fontosabb a veled együtt eltöltött idő, mint egy márkás arckrém.

photo-1522337660859-02fbefca4702.jpg

2. Szerezd be számára kedvenc kozmetikumát

Persze a szépségnap mit sem ér a finom, kellemes kozmetikai termékek nélkül. Így remek ajándék lehet anyukádnak kedvenc szemránckréme, nappali arckréme, testápolója, parfümje, vagy sminkpalettája. Bár talán eltelt már pár év, hogy életet adott neked, bizony édesanyád is nőből van, így hidd el, bármi örömet fog okozni neki, ami kényeztetheti a testét és a lelkét. A sok apróságnak pedig választhatsz egy üres dobozt, vagy kosarat, amit kedved szerint bármivel megtölthetsz, feldíszíthetsz.

photo-1570797793859-594e3f5a04fc.jpg

3. Süss neki valami finomat

Egy karácsonyfa illatú este sem telhet el édes finomságok nélkül. Idén azonban vedd le a sütés fáradalmait édesanyád válláról, és készítsd el te az ünnepi menüt, vagy süsd meg neki kedvenc süteményét. Ennek a szívből jövő kedvességnek a család összes tagja örülni fog, elégedettségüket pedig az üresen hagyott tányérok jelzik majd. A mosogatást pedig hagyd holnapra, vagy inkább a párodra! 

photo-1545291661-7eea6da3c30f_1.jpg

4. Vigyél csillogást az életébe

Az ékszer minden alkalomra nagyszerű ajándék. Ha spórolni szeretnél egy picit, akkor az angyali kiegészítőket készítsd el saját kezűleg, amire már itthon is számtalan ékszer workshop áll a rendelkezésedre. Az, hogy mi kerül végül a tűlevelek sűrűje alá, csupán fantáziádon és kézügyességen múlik. Végső megoldásként üljetek össze a nagyiddal, és tanuld el tőle a gyöngyfűzés alapjait.

photo-1561828995-aa79a2db86dd.jpg

5. Emlékek, amikből sosem elég

Egyedi ajándék lehet a családi fotóalbum is. Ehhez nincs más dolgod, mint az évek során felhalmozott képek közül kiválogatni a legemlékezetesebb, legszebb pillanatokat, életed örömteli mozzanatait. Az elkészült remekművet ezután teleírhatod kedves idézetekkel és történetekkel. Szerintem ez az egyik legszebb ajándék ötlet, amit édesanyád bármikor elővehet a fiók mélyéről, ha épp rossz passzban lenne.

photo-1497942304796-b8bc2cc898f3_1.jpg

Remélem tudtam egy kis karácsonyi inspirációt nyújtani számodra.

nevtelen2_1.png

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1312057741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása