Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Karácsonyi ajándék ötletek a PÁRODNAK

2019. december 18. - Antalfy Krisztina

Néhány nap, és beköszönt a Karácsony. Te viszont még mindig egy helyben toporogsz, mert nem tudod, mit vegyél szíved választottjának? Persze köztudott, hogy ahány pasi, annyiféle ízlés és vágy, de azért van remény. Íme, néhány igazán szuper csomagolni való ötlet a fa alá, amitől örömteli lesz az idei ünnep Neki is, és persze Neked is.

konyvajanlo_66.jpg

kép1/2/3

Nem mindig könnyű kitalálni, hogy mi a legjobb ajándék egy férfi számára, hisz néha még ő maga sem tudja minek örülne igazán. De szerencsére mi nők óriási fantáziával vagyunk megáldva, ami kifejezetten hálás szerep, ha ezzel levehetjük a férfiak válláról a terhet.

giphy_29.gif

Az alábbiakban elhoztam néhány hasznos, divatos és személyre szóló ajándékot karácsonyra, amellyel garantáltan örömet szerzel Kedvesednek...

1. Karóra

Sok férfi nem szereti az ékszereket, és az egyéb kiegészítőket, de talán még őket is lázba hozza egy szép, minőségi karóra. Úgy gondolom nem csak praktikus, de egyben remek ajándék. Gondolj bele, milyen jól fog majd állni neki egy farmer összeállítással, bőrdzsekivel párosítva, vagy épp az öltönyéhez, amit feldobhat egy jól szabott szövet kabáttal. 

005f8aedb557482d997daec704ff6f15.jpgKép

2. Borotva

Ki ne örülne egy szuper borotvakészletnek? Ha a te pasid is ebbe a csoportba tartozik, akkor még ma szerezd be a tökéletes borotválkozás kellékeit. A balesetek elkerülése érdekében kövesd őt a fürdőszobába, és néha nyújts számára segítő kezet.

couples-shaving-ii-hopelessly-romantic-victoria-napolitano.jpg

3. Táska / Pénztárca

Bármilyen meglepő, de bizony a férfiaknak is szüksége van legalább egy pakolós táskára, mely egyszerre praktikus és stílusos. Színben, fazonban próbálj olyat választani, amely minden alkalomra tökéletes lehet. És, ha  a te pasid inkább a farzsebében hordja a pénzét, sőt még az iratait is, akkor a táska mellé nem árt, ha beszerzel neki egy esztétikus bőrpénztárcát is.

72aebb569f1ab0a96349890d3195e0f3.jpgKép

4. Egy üveg jó minőségű ital

Legyen ez whisky, konyak, pálinka vagy bor, a minőségi ital mindig, minden körülmények között jó választás. Bár én inkább a fincsi csokilikőröket preferálom, nem árt, ha karácsony este a fa köré gyűlt férfiaknak is lesz mit elkortyolnia, amíg a csajok az ajándékokat bontogatják.

2c9124ddd16c30d5f67a364795acf3b6.jpgKép

4. Bármi, ami az autójával kapcsolatos

Az én kedvesemet hidegen hagyja a foci és a barkácsolás, így mez, vagy fúró szóba se jöhet. Az autókkal kapcsolatos dolgokért azonban gyermeki lelkesedéssel rajong, legyen szó ablaktörlőlapátról, kárpittisztítóról, dísztárcsáról, vagy épp egy új aksiról. 

img_6455_new-1024x682.jpgKép

5. Szexi meglepetés

Túl vagytok a nagy karácsonyi futamon, letudtátok az összes családtagot, megvolt a kötelező anyu-apu-anyós vacsora? Akkor irány haza! Lepd meg szerelmed egy finom, romantikus, gyertyafényes vacsorával. Készítsd el kedvenc menüjét, és tálald egy üveg, jól behűtött borral. A tökéletes Szentestét pedig megkoronázhatja… na jó ezt már a fantáziádra bízom.

6358558334659736241612607439_cute-couple-christmas-pictures-29s59cxt.jpgKép

Remélem tudtam egy kis karácsonyi inspirációt nyújtani számodra!

nevtelen2_1.png

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9912057389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása