Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ha rajongsz a balerinákért, akkor ezt látnod kell!

2019. január 17. - Antalfy Krisztina

Modellt állt az EXATLON Hungary sztárja

A sokszorosan díjazott ritmikus gimnasztikai bajnok és a TV2 most futó Exatlon Hungary című műsorában részt vevő Vass Dóra nem csak kivételesen tehetséges, de káprázatosan gyönyörű is! Csodáljátok meg milyen ragyogóan állnak Dórának legújabb ékszereink, és válogassatok kedvetekre Ti is csodaszép Rossetti Bizsu ékszereink közül!

unnamed_31.jpg

Tovább

Reflektorfényben a táncművészet Magyarországon!

24 előadás 9 premier a Budapest Táncfesztiválon

Egyedülálló magyarországi bemutatókkal, külföldi és hazai sztárokkal, formabontó előadásokkal készül Közép-Európa egyik legnagyobb tánceseménye, a Budapest Táncfesztivál. Február közepétől két hétig a táncvilág reflektora Budapestre irányul. A nemzetközi kulturális esemény idén a Nemzeti Táncszínház új épületének ünnepélyes megnyitójával veszi kezdetét február 15-én - jelentette be Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója a fesztivált ismertető sajtótájékoztatón Budapesten.
vanilla_coffee_21.jpg

Tovább

A francia nők valóban nem számolnak kalóriát?

 Ínyencségek Párizsa

A francia nők nem híznak (New York Times bestsellerlista 1. hely) szerzőjének új könyvében az írónő górcső alá veszi a franciák osztriga iránti vonzalmát. Megismerhetjük az osztrigát begyűjtő és feltálaló figurákat, valamint azokat a nyomós érveket, amelyek alapján mindnyájunknak élveznünk kellene ezt a csemegét.
konyvajanlo.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása