Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Opel Insignia: A dögös vörös

2019. június 30. - Antalfy Krisztina

Opel Insignia Sports Tourer 1.6 Turbo OPC Line teszt

Megérkezett az Opel új reménysége az egyébként is gyönyörűen sikerült Insignia modell kombi változata a Sports Tourer. Ez az autó még azon utolsó Opel modell, amely még a GM tulajdonban lévő időszak alatt készült, ellenben megérkezett már hozzá az új tulajdonos PSA kiváló 1.6 benzines turbómotorja. Nézzük ez a kiváló párosítás hogyan működik a hétköznapokban.

65462428_460425098093673_4608282407169163264_n.jpg

Tovább

Ötletek a gondtalan nyári vezetéshez

Európát elérte a nyári hőhullám, és sokan kirándulnak a strandra vagy a vízpartokra  Ezekhez eljutni sokszor csupán néhány  percet vesz igénybe, de a közúti közlekedés biztonsági szakértői e rövid utazások veszélyeire figyelmeztetnek, különösen a vezetők figyelmének lazulása miatt. Számos tipikus nyári szokást el kell kerülni, mert azok kockázatosak és bírságokat is eredményezhetnek. Az alábbiakban íme hét tipp a gondtalan nyári vezetéshez.

tips-for-carefree-driving-this-summer_001_hq.jpg

Tovább

Megérkezett a Kia XCeed városi crossovere

A Kia XCeed a Kia Motors vadonatúj kompakt városi crossovere (CUV), amely a SUV-ok sokoldalúságát egyesíti a kompaktokra jellemző sportos megjelenéssel és kezelhetőséggel. A hagyományos szabadidő-terepjárók sportos alternatívájaként az XCeed a SUV-okhoz hasonlóan tágas utas- és csomagteret kínál. Sportos és komfortos, miközben sokkal jobban átlátható belőle a forgalom, mint a hagyományos hasmagasságú modellekből.

kia_pressrelease_2018_press_850x567_xceed_3.jpg

Tovább

A Derby és Divat Fesztiválon ünnepli 100. születésnapját a Citroën

SZÁZ ÉVNYI CITROËN: AZ 1919-ES „A TÍPUSTÓL” A C5 AIRCROSS VÁROSI TEREPJÁRÓIG

A CITROËN, amely kreativitásáról, úttörő megoldásairól és persze legendás kényelméről híres, idén ünnepli fennállásának századik évfordulóját, hiszen az első az alapító nevét viselő automobil, a CITROËN „Type A” 1919 júniusában gördült ki a Citroën-gyárból. Június 29-én 11 órakor Budapesten a Budapesti Műszaki Egyetem központi épülete elől indul a CENTENÁRIUMI CITROËN PARÁDÉ, amelyben a márka old és young timer, valamint mai modelljei azaz több mint 50 autó vonul fel a városon keresztül, a Szabadság-hídon, Andrássy úton, Hősök terén át, hogy megérkezzen a Kincsem Parkba, ahol franciás programok teszik emlékezetessé a 100. születésnapot.

65293351_2732185470144499_5566937722024624128_n.jpg

Tovább

Még illatosabb ruhákra vágysz? Akkor válaszd a Lenor mosószert!

Tökéletes illatharmónia az új Lenor kollekcióval

A Lenor új kollekciója az illatbarátokat szólítja meg. A Lenor három, már jól ismert öblítőjéhez megalkotta a tökéletesen harmonizáló illatú mosószert és illatgyöngyöket, hogy az illat szerelmeseinek kedveskedjen: hosszantartó üdeséget lopnak otthonába.

konyvajanlo_24.jpg

Tovább

Ismerd meg az új PEUGEOT 508 kombi változatát!

Néhány hónappal a limuzin bevezetése után a PEUGEOT most bemutatja az új PEUGEOT 508 kombi változatát. A gyökeres átalakuláson átesett új PEUGEOT 508 SW szakít a D kategóriás kombik hagyományos stílusjegyeivel és inkább a sportkombik (shooting brake) világából merít inspirációt. Az autót alacsony, dinamikus sziluett és ütős dizájn jellemzi, mely a sportos eleganciát sikeresen ötvözi a praktikus szempontokkal (helykínálat, csomagtartóméret, könnyű bepakolás...).

_mg_1400-hdr-pano.jpg

Tovább

Ariel: a legjobb programokhoz, a legnagyobb foltokhoz

A trendek állandóan változnak, folyamatosan új formák, színek, anyagok jönnek divatba. Az új textilek pedig új törődést igényelnek, ha kedvenc ruháink élettartamát hosszú ideig meg szeretnénk őrizni. Az Ariel két új mosókapszulája az eddiginél még több pozitív tulajdonsággal bír: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát.
konyvajanlo_23.jpg

Tovább

Keressük együtt a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit!

Az AVON idén második alkalommal is meghirdette a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatot, amely kapcsán arra szeretnélek kérni, hogy csatlakozz Te is ehhez a jó ügyhöz és segíts az Avon csapatának megtalálni a köztünk élő jótevőket.

konyvajanlo_22.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása