Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Indulhat a jegeskávé szezon!

2020. június 30. - Antalfy Krisztina

Két új kávékapszula-különlegességet mutat be a Nespresso, amelyeket a megszokottól eltérő szemlélettel készítettek el. Azt gondolnánk, hogy bármilyen kávéból készíthetünk jegeskávét, nemde? A Nespresso szerint azonban a jegeskávé élménye új szintre emelhető, ha kimondottan a tökéletes jegeskávéhoz kifejlesztett kávéblendeket használjuk. A Barista Creations For Ice variánsai jéggel elkészítve hűsítő felfrissülést kínálnak a meleg nyári napokra.

106128706_1642517279242003_8601172125694725093_n.jpg

Tovább

Keményen melózik, és még jól is néz ki az új Defender Hard Top

A Land Rover bejelentette, hogy az új Defender 90 és 110 hamarosan érkező haszonjármű-kiviteleivel a 'Hard Top' elnevezés is visszatér a robusztus terepjárók modellcsaládjába. A sokoldalú, elpusztíthatatlan DefenderHard Top még az év vége előtt bemutatkozik; a modell a feltartóztathatatlan terepképességeket 21. századi online technológiákkal párosítva a raktér-kapacitás, a praktikum és a prémium komfort egyedülálló kombinációját kínálja a felhasználóknak.
lr_def_hard_top_300620_01.jpg

Tovább

Visszatért Magyarországra az Attraction Árnyékszínház

Újra hazai terepen a Britain’s Got Talent 2013-as évadának győztese, az Attraction. A világhírű táncosok hét év után újra láthatóak lesznek magyar színpadokon, ráadásul júliusban és augusztusban nyári táboraik keretében betekintést engednek előadásaik kulisszatitkaiba is.
1ymbaxrq.jpeg

Tovább

Te érted, hogy mi van velünk mostanában?

Indul a 20. ARC pályázat! 

Ökológiai összeomlás, világjárványok, társadalmi egyenlőtlenségek. A hétköznapi élet a Föld szinte minden egyes pontján mindinkább a kockázatok elkerülése köré szerveződik. A bolygón zajló lokális és globális jelenségek miatt mindannyiunknak, az összes földlakónak adott a közös feladvány: Hogyan tovább? Ezért az immár 20 éves hagyománnyal és komoly ismertséggel rendelkező pályázat és kiállítás az idén is körültekintően felelősségteljes, szabad és kreatív képkészítésre buzdítja a pályázatán résztvevőket.

arc_2020_palyazat_kreativ_sajto.jpg

Tovább

Így kezeljük gyorsan a nyári bőrbajokat

Végre valóban itt a meleg idő és kedvünkre kiélvezhetjük a hosszú nyári napokat! Ám az önfeledt pihenés alatt sajnos könnyen megfeledkezünk a szokásos bőrápolási rutinról, főképp nyaralás alatt. A nem megfelelő odafigyelés egy sor bőrproblémához vezethet, a kisebb bajoktól egészen a komolyabb bőrkárosodásig. A FOREO elhozta a bevált tippjeit, hogy könnyedén orvosoljuk és SOS leküzdjük a nyári bőrbajokat!
foreo_summer.jpeg

Tovább

Jótékonysági limuzinos felvonulás a legkisebbekért

Százötven hátrányos helyzetű gyermeknek szerzett újra különleges élményt a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. Népszerű sztárok is az esemény mellé álltak: Bárdosi Sándor, Győrfi Pál és Kis Grófo, akik boldogan segítettek, hiszen édesapaként fontos számukra, hogy örömet okozzanak a kicsiknek. Budapesten az utakat lezárva több limuzinnal és luxusautóval, rendőri kísérettel vitték körbe a kicsiket és nagyokat.

jotekonysagi_limuzinos_felvonulas14_gyorfi_pal.jpg

Tovább

Mesebeli magyar vár, amiről talán eddig még nem is hallottál

Nyaralj #Itthon!

Jártam a Bükkben, csobbantam a Balaton hűsítő vízében, körbetekertem a Tisza-tavat, szüreteltem levendulát Tihanyban, sétáltam Füreden, a családommal felfedeztem Pécs gyönyörű városát, de még soha nem jártam a Székesfehérvár melletti Mária-völgyben található álomszép vár falai között, a Bory-várban.
feher_barna_altalanos_apa_apu_megbecsules_instagram_poszt_1.jpg

Tovább

Egyből kettő: Arteon és Arteon Shooting Brake

Egy modellsorozat, két változat! A Volkswagen világpremieren mutatja be az új Arteon-t, és egyidejűleg leleplezi a második verziót is - az új Arteon Shooting Brake-t. Ez a modell a kombi fogalmának teljesen új értelmezése. „A Volkswagen ebben az évben 34 új modellt mutat be. A márka történetében még soha nem volt ilyen számos modell-bemutató”- mondja Ralf Brandstätter, a Volkswagen Személyautók márka üzemeltetési igazgatója és kinevezett vezérigazgatója. „Az Arteon Shooting Brake kiterjeszti modellcsaládunkat a fontos közepes méretű szegmensben. Dinamikus kialakításával, magas funkcionalitásával és modern technológiáival szabványokat állít fel osztályában.”
front.jpg

Tovább

A legjobb fürdőruhák az idei nyárra

Végre itt a strandszezon!

Mi a nyár, ha nem totális szabadság és maximális kikapcsolódás? Bár a vírus sokunk tervét felborította, mi mégis mindent megtettünk, hogy idén nyáron is jól érezzük magunkat. Júniustól azonban nem csupán a teraszon, vagy épp saját kis kertünkben élvezhetjük ki a jó időt, hisz legnagyobb örömünkre újra megnyitottak a vízpartok, a strandok és a Balaton is visszavárja a nyaralni vágyókat. Mi pedig örömmel vetjük bele magunkat a várva várt szabadságba. A kérdés már csak az, mégis miben csobbanjunk meg először?
pastel_photo_sale_retail_stores_photo_collage.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása