Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A legjobb fürdőruhák az idei nyárra

2020. június 23. - Antalfy Krisztina

Végre itt a strandszezon!

Mi a nyár, ha nem totális szabadság és maximális kikapcsolódás? Bár a vírus sokunk tervét felborította, mi mégis mindent megtettünk, hogy idén nyáron is jól érezzük magunkat. Júniustól azonban nem csupán a teraszon, vagy épp saját kis kertünkben élvezhetjük ki a jó időt, hisz legnagyobb örömünkre újra megnyitottak a vízpartok, a strandok és a Balaton is visszavárja a nyaralni vágyókat. Mi pedig örömmel vetjük bele magunkat a várva várt szabadságba. A kérdés már csak az, mégis miben csobbanjunk meg először?
pastel_photo_sale_retail_stores_photo_collage.jpg

Tovább

Történelmi születésnap: 110 éves az Alfa Romeo

Fontos mérföldkőhöz érkezett az Alfa Romeo. A fennállásának 110. évfordulóját ünneplő patinás olasz márka egyike a világ kivételesen hosszú múltra visszatekintő autógyártóinak. Helyzetét különlegessé teszi, hogy történetének meghatározó fejlesztéseit, modelljeit nem csak a lexikonok lapjai, hanem a márka múzeuma is megőrizte.

8da57c2057b620c3ccd64897694fa8ba63997918_1.jpg

Tovább

Honda segítség a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak

Kedden a délelőtti órákban számítógépeket és laptopokat ajándékozott a Honda Magyarország a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak. A számítástechnikai eszközök egyebek mellett a Fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti osztályra kerülnek, hogy megkönnyítsék, egyszersmind hatékonyabbá tegyék a szakemberek munkáját.
pexels-photo-3761512.jpeg

Tovább

Nyáresti táncélmény élőben a Millenárison!

Vedd fel újra a ritmust a TáncParkban, a Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein.  Kóstolj bele a flamenco, a tangó, a kortárs és a hagyományőrző magyar táncokba július 16. és 23. között Buda legnagyobb, ikonikus rendezvényhelyszínén, a Millenárison.

pexels-photo-175658.jpeg

Tovább

Megjelent Viola Ardone Gyerekvonat című regénye

Gyermekmentő akció a II. világháború után Olaszországban

A második világháború után gyerekek százezrei maradtak árván vagy félárván. Ahogy akkoriban a világ számos gyermekmentő akciója keretében, Nápolyból is vonatoztattak gyerekeket Olaszország északi részébe, ahol a kicsik jobb körülmények között élhettek pár hónapig. Amerigo Speranzát, az alig nyolcéves kisfiút is elküldi írni-olvasni nem tudó anyja Modenába, hogy egy idegen családnál kicsit felhizlalják, és feledni tudja a háború okozta lelki megrázkódtatásokat.

pexels-photo-2465877.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása