Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5+1 Biztonságos aktív program Budapesten a járvány után

2020. június 10. - Antalfy Krisztina

Ahogy egy ország (és egy világ) emelkedik ki hosszú hónapok után házaik, lakásaik és szobáik fogságából komoly lehet a kísértés, hogy fejest ugorjunk az első adandó programlehetőségbe. Azonban a felejthetetlen kalandoknál se feledkezzük meg egy fontos tényezőről: a biztonságról.  Ezt figyelembe véve hoztam számodra egy remek listát a legizgalmasabb, legkalandosabb, biztonságos budapesti programokról, amit a koronavírus járvány lecsengésekor igénybe vehetsz
pexels-photo-697244.jpeg

Tovább

Felfrissült a Kia Picanto

A Kia Motors alaposan felfrissítette kínálatának legkisebb modelljét, a Picantót. Az európai piacokon 2020 harmadik negyedévében megjelenő újdonság egy sor, főleg magasabb kategóriákra jellemző friss biztonsági és telematikai szolgáltatást kínál. Az új sorozat ráadásul környezetbarátabb is elődjénél átdolgozott hajtásláncainak és formai megújulásának köszönhetően.

kia_picanto_1.jpg

Tovább

Nézd meg 2020 ötven legjobb téglaépületét

Ezek a világ legizgalmasabb téglaházai 2020-ban

Az elmúlt hetekben 50 pályaműre szűkítette a zsűri a „Brick Award 2020” listáját, amelyből végül szeptemberben kiválasztják a világ legjobbjainak tartott téglaépületeit és téglaépítészeti megoldásait. A Wienerberger által alapított nemzetközi pályázatra idén 55 országból több mint 600 projektet neveztek. A 2004-ben életre hívott Brick Awardnak már komoly magyar vonatkozása is van, hiszen 2006-ban a nagydíjat Cságoly Ferenc és Keller Ferenc által tervezett pécsi ház nyerte el.

cbme_evn_baw_2020_bok_pho_maya_somaiya_library_001_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása