Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Drakulics Elvtárs – már itt kísért az új előzetes

2019. szeptember 30. - Antalfy Krisztina

Október 31-én biztosan ellepik a hazai mozikat a vámpírok. Bodzsár Márk, az Isteni műszak rendezője újra bebizonyítja, hogy szereti és érti a különleges, fekete humort. A DRAKULICS ELVTÁRS című retró-vámpír-vígjátékban Nagy Ervin, Nagy Zsolt és Walters Lili főszereplésével elevenedik meg a hetvenes években Magyarországra érkező titokzatos, vérszívásra hajlamos lény története – akire a helyi titkosszolgálat elszánt munkatársai fenik a fogukat.

draku_yt_1280x720_2.jpg

Tovább

Elkezdődtek a János vitéz próbái

Kacsóh Pongrác daljátéka, a János vitéz november 22-én, 40 év után tér vissza a Budapesti Operettszínház színpadára. Szeptember 30-án sajtónyilvános olvasópróbával vette kezdetét a próbafolyamat, ahol számos érdekesség kiderült az előadásról és az alkotógárdáról.

janos_vitez_olvaso_09_30-10.jpg

Tovább

5 dolog, ami boldogabbá tehet

Apró dolgok a boldogabb életért...

Évek óta a média területén dolgoztam, a blogomnak köszönhetően kicsit még most is részese vagyok ennek a kusza, őrült világnak. Ám az utóbbi időben belefáradtam és telítődtem vele, látva a folyamatos irigységet, hazugságot, áskálódó és álszent arcok harcát, hamis mosolyát. Nem mondom, hogy minden csupán fekete és fehér, de azzal, hogy munkahelyet váltottam, meg persze szemléletmódot, már nem ébredek fáradtan, motiváltabb vagyok, optimistábban szemlélem a jövőmet, ismét meglátom az apró örömöket a szürke hétköznapokban és minden nap azzal a gondolattal ébredek, hogy tennem kell valamit a személyes boldogságomért.

boldogsag_12.jpg

Tovább

BIOLA természetes izzadásgátlók // TESZT

A kellemetlen izzadság szagot senki sem szereti, ezért szinte bármit megteszünk, hogy elkerüljük, de nem mindegy, mivel és hogyan harcolunk a rossz testszag ellen. Persze a verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hisz a test az izzadással hűti magát, de azért nem túl esztétikus látvány, ha munka, megbeszélés, vagy egy randi alkalmával izzadság folttal a ruhánkon jelenünk meg, a belőlünk áradó szagról már nem is beszélve. De vajon mi a legjobb izzadás gátló, amit választhatunk magunknak?
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_30.jpg

Tovább

Könyvek, amelyeket a kicsik is szeretni fognak

Móra Kiadó újdonságai őszre

Aki azt mondja, hogy a könyvek világa eltűnőben van, szerintem hatalmasat téved. Én pl. mind a mai napig imádom a valódi, ropogós, illatos, papír alapú könyveket olvasni, és nem holmi okos készüléken, vagy tableton görgetni a fejezeteket. A könyvek üzenete világos, és én azt látom a környezetemben is, hogy az emberek még mindig imádnak olvasni, szeretnek elveszni a történetek adta fantázia világba és elbújni kicsit a világ elől a mesék lapjai mögé. És azt gondolom okos kütyük ide vagy oda, a gyerekek is rajonganak a mesekönyvekért, csupán meg kell nekik néha mutatni mi a különbség a technika és a jó mesekönyv között a különbség. 
konyvajanlo_46.jpg

Tovább

Hogyan válnak a nők szexuális tárggyá a férfiak uralta művészvilágban?

Megjelent a Halálos Tangó!

Tovább

TEVETEJES kozmetikumok //TESZT

Tevetejet minden Nőnek! 

A szépség és a harmónia megőrzése minden életszakaszban fontos lenne, de sajnos rengeteg olyan városi ártalom – kipufogógáz, por, stressz, UV-sugárzás, hideg szél, fűtés miatti száraz levegő - éri a bőrünknek, melynek köszönhetően sajnos észrevétlenül felgyorsulhat az öregedés folyamata. Éppen ezért nem árt, ha időben elkezdünk olyan kozmetikumokat használni, melyek finomabbá, teltebbé teszik az arcbőrt, és amelyek tartalmaznak tevetejet.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_28.jpg

Tovább

Seth Stephens-Davidowitz: Mindenki hazudik // KÖNYVAJÁNLÓ

Vagyis az vagy, amire klikkelsz

A minap olvastam egy könyvet, Mindenki hazudik címmel. Seth Stephens-Davidowitz, a Harvardon végzett közgazdász elgondolkodtató írása szerint mi emberek gyakran hazudunk. Hazudunk a családtagjainknak, a barátainknak, a szerelmünknek, olykor az orvosunknak és persze saját magunknak is. Ám a kereséseink nem hazudnak, adattudósuk vélekedése szerint valójában a Google kereséseink határoznak meg minket, és nem az, amit a külvilág felé mutatunk önmagunkról. Talán van benne valami...
konyvajanlo_44.jpg

Tovább

Folytatódik a Peugeot autonóm mobilitási programja

Újabb fontos állomáshoz érkeztek el a Peugeot és társvállalatainak önjáró járműtechnológiai kutatásai: a fejlesztők a spanyolországi Vigo városában vizsgálják a V2X kommunikációs megoldásokat. A Peugeot autonóm mobilitási tesztprogramjában évek óta aktív szerepet vállaló autóipari technológiai központtal (CTAG) karöltve arra keresik a választ a Peugeot mérnökei, hogy egy összetett nagyvárosi környezetben hogyan képesek az önjáró járművek kommunikálni az őket körülvevő infrastruktúra elemeivel.

mm_9589v.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása