Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A milánói divathéten debütál a magyar ARTISTA

2019. szeptember 19. - Antalfy Krisztina

Személyes élmények egy kollekcióban

Az ARTISTA márka mögött három tervező gondolkodik együtt és külön-külön is, a rájuk jellemző izgalmas és szokatlan anyagtársításokkal és a ruhakollekciókat kiegészítő, egyedi fejlesztésű táska- és kiegészítő kollekcióval. Magyarországon 1997 óta vannak jelen a divatpalettán mindig megújuló, kényelmes, könnyen transzformálható darabjaikkal. Szeptember közepén a milánói divathéten debütál Budapest és a Balaton gyönyörű tájaira reflektáló tavaszi-nyári kollekciójuk, a Magyar Divat & Design Ügynökség [1] koordinálásában megvalósuló kollektív magyar megjelenés keretében.
konyvajanlo_41.jpg

Tovább

ZEWA legújabb háztartási papírtörlő // TESZT

Reggeli kávé az ágyban? Közös filmezés és nassolás a barátokkal a nappaliban? A papírtörlők a háztartások állandó főszereplői, ám, mint tudjuk, az apróbb balesetek nem csak a konyhában fordulhatnak elő. A látványos dizájnnal ellátott Zewa Wisch&Weg Quick Pack háztartási papírtörlők lakásod bármely pontjának üde színfoltjai lehetnek, így mindig karnyújtásnyira vannak, bárhol is legyen rájuk szükség.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_29.jpg

Tovább

Vitiligós babákkal segít a gyerekeknek egy nagypapa

Így akar önbizalmat adni  a kicsiknek

Általában már gyerekként ki szeretnénk tűnni a tömegből, de inkább tehetségünkkel, tanulmányi eredményeinkkel, mint az átlagtól eltérő külsőnkkel. Ennek az az oka, hogy a gyerekek bizony még nagyon kritikusak, gúnyosak tudnak lenni, és azonnal képesek megsérteni bárkit, aki kicsit is más, mint ők - ezzel is porig rombolva annak önbizalmát. Ilyen különös külsőt eredményezhet pl. a vitiligo, mely olyan rendellenesség, amely bár fizikailag ártalmatlan, ám pszichológiai stresszt és társadalmi stigmát is okozhat. 

vitiligo-grandfather-knits-dolls-joao-stanganelli-junior-1-1-5d8088ef765a6_700.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása