Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezek Budapest legjobb szabadtéri helyszínei a jógázáshoz

2019. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

Fedezd fel a várost Szappan Petrával!

A sport gyerekkora óta része Szappan Petra életének. Szenvedélye a modern, vagány jógaesemények szervezése, ahol egy napra kiemelheti a jógát megszokott környezetéből és kiviheti az emberek közé, hogy minél többekhez eljusson. Ebben a szellemben indultunk el Petrával felfedezni Budapest legjobb szabadtéri jógahelyszíneit, amelynek során a Lenovo Yoga termékeinek hajlékonysága, alakíthatósága kapóra jött számára. Ezek a termékek a mindennapos használat mellett a nevükhöz hűen a jógázást is segíthetik: a Yoga tabletek önállóan is hatékony, sokoldalú szórakoztató és médiafogyasztó tabletek, a Yoga notebookok pedig kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen alakíthatóak.

szappan_petra_budapart_kopaszi_gat.jpg

Tovább

Bekukkantanál a kulisszák mögé? Akkor irány a Nyitott Stúdiók!

Betontárgyak, antik esküvői textilek, a jövő ízei

Október 4. és 13. között tizenhatodik alkalommal vehetnek részt az érdeklődők a Design Hét Budapest rendezvénysorozaton, melynek izgalmas kínálatában ezúttal is az egyik leginkább várt program a Nyitott Stúdiók. A látogatók tizenöt vállalkozás kulisszái mögé tekinthetnek be, hogy képet kapjanak a háttérben folyó, az ötleteléstől egészen a megvalósításig tartó munkáról.

enihorn_2_1.jpg

Tovább

Új kiállítás a Ráth-villában

Körforgásban: Fazekas Valéria

A Körforgásban című kiállítás-sorozatot az Iparművészeti Múzeum Kortárs Dizájn Főosztálya indította útjára. A múzeum Üllői úti főépületének rekonstrukciója idején különösen fontos, hogy mozgásban tartsuk a gyűjteményt. A Körforgásban című sorozat keretében arra kérünk kortárs dizájnereket, hogy miután megismerkedtek a múzeum nemzetközi színtéren is páratlanul gazdag gyűjteményével, válasszanak ki egy tárgyat, tárgycsoportot, ami munkájukat inspirálja, és azokra reflektálva hozzanak létre saját dizájnt. A múzeumi gyűjtemény inspirációjára megszületett dizájn maga is a gyűjtemény részévé válik, mely további kiállítási relációkra nyújt lehetőséget. 

fraktal02_2019.jpg

Tovább

A Supra és Joker reklámja mindent vitt az NFL-idénynyitón

Köszönhetően annak, hogy az amerikai foci az Egyesült Államok egyik legkedveltebb és legtöbb nézőt vonzó sportja, az NFL idénynyitóját, és a döntőt, azaz a Super Bowlt a tengerentúlon, de tulajdonképpen az egész világon a legértékesebb reklámfelületek között tartják számon. A szeptember 5-én a Chicago Bears és a Green Bay Packers összecsapásával debütáló évadnyitóra - amely ráadásul a 100. idény első meccse volt - így érthetően számos nagyvállalat készült különleges reklámokkal. Mostanra megérkeztek a reklámok sikerét vizsgáló elemzések is, amelyekből egyértelműen kiderül: a Toyota és a Joker előzményfilm voltak a legnagyobb nyertesek az NFL idénynyitóján.
joker_trailer_5.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása