Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Maximális vezetési élmény: íme az új BMW X5 xDrive45e

2019. szeptember 02. - Antalfy Krisztina

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával felszerelt Sports Activity Vehicle modell új generációja a soros hathengeres benzinmotor és a legkorszerűbb BMW eDrive hajtáslánc-technológia innovációit egyesíti, amely a 290 kilowattnyi / 394 lóerőnyi maximális teljesítmény és a megháromszorozott tisztán elektromos hatótávolság páratlan harmóniájában teljesedik ki.

p90364051_highres_the-new-bmw-x5-xdriv.jpg

Tovább

Kezdjük zöld szemlélettel a tanévet!

A szeptember eleje a szülőkre legalább annyi feladatot ró, mint a gyerekekre, hiszen nekik kell beszerezniük azt a rengeteg iskolaszert, ruhát és hasznos holmit, amire a tanév alatt szükség lesz. Nem árt azonban, ha tudatosan állunk a sulikezdéshez, és körültekintően döntünk arról, hogy mit és mennyit vásároljunk, hogy ne tegyünk indokolatlan terhet élő környezetünkre sem. Íme néhány tipp, hogy minél kevesebb szeméttel induljon a tanév!

konyvajanlo_37.jpg

Tovább

A Kia nagyot lépett előre a környezetvédelem felé

A Kia bemutatja a Kia XCeed és a Ceed Sportswagon hatékony, alacsony károsanyag-kibocsátású plug-in hibrid változatait. A két új, alacsony károsanyag-kibocsátású modell 2020 elején esedékes európai piaci bevezetésével a Kia elektromos hajtásai a kompakt családi autók szegmensében is megjelennek.

newspaper_1920x1080_fullhd_cd_packshot.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása