Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Seth Stephens-Davidowitz: Mindenki hazudik // KÖNYVAJÁNLÓ

2019. szeptember 24. - Antalfy Krisztina

Vagyis az vagy, amire klikkelsz

A minap olvastam egy könyvet, Mindenki hazudik címmel. Seth Stephens-Davidowitz, a Harvardon végzett közgazdász elgondolkodtató írása szerint mi emberek gyakran hazudunk. Hazudunk a családtagjainknak, a barátainknak, a szerelmünknek, olykor az orvosunknak és persze saját magunknak is. Ám a kereséseink nem hazudnak, adattudósuk vélekedése szerint valójában a Google kereséseink határoznak meg minket, és nem az, amit a külvilág felé mutatunk önmagunkról. Talán van benne valami...
konyvajanlo_44.jpg

Tovább

Folytatódik a Peugeot autonóm mobilitási programja

Újabb fontos állomáshoz érkeztek el a Peugeot és társvállalatainak önjáró járműtechnológiai kutatásai: a fejlesztők a spanyolországi Vigo városában vizsgálják a V2X kommunikációs megoldásokat. A Peugeot autonóm mobilitási tesztprogramjában évek óta aktív szerepet vállaló autóipari technológiai központtal (CTAG) karöltve arra keresik a választ a Peugeot mérnökei, hogy egy összetett nagyvárosi környezetben hogyan képesek az önjáró járművek kommunikálni az őket körülvevő infrastruktúra elemeivel.

mm_9589v.jpg

Tovább

Decemberben érkezik az év leghazudozósabb vígjátéka!

Lezajlott a Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével készült Seveled című romantikus vígjáték plakátfotózása. A Poligamy és Coming Out című filmeket is jegyző Orosz Dénes új, legszélesebb közönségnek szóló komédiája a mai fiatalok párkapcsolati vívódásait dolgozza fel a rendezőre jellemző humoros, könnyed formában. Az év leghazudozósabb vígjátéka december 5-én érkezik a mozikba.

seveled_plakatfotozas_fotokredit_munkacsy_barbara_8.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása