Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

2019 TOP 10 Daalarna esküvői ruha

2020. január 01. - Antalfy Krisztina

Állandó körforgásban élünk. Mi is, és a körülöttünk lévő környezet is. Emberek jönnek és mennek az életünkben, lezárunk egy feladatot és elkezdünk egy újat. Hétfőn nyitjuk a hetet, vasárnap zárjuk, majd újrakezdjük. A világban minden átalakul, megnő, egyesül, szétválik, formálódik. Még az évszakok is ezt a folytonos változást jelzik. Ugyanakkor minden körforgásban van egy pont, egy hely, egy érzés, egy szimbólum, egy hangulat, egy jelenség, ami valami végét, de közben egy másik kezdetét jelzi. A változás az egyetlen dolog, ami a világban állandó. De tudjátok mégis mi a jó a végszóban? Hogy máris itt van utána az új. Köszöntünk Titeket a 2020-as évben.
boldogsag_1_2.jpg

Az új évet pedig rögtön egy kis visszatekintéssel kezdenénk, melyben szeretnénk Nektek bemutatni a 2019-es év Top 10 Daalarna ruhás esküvőjét a Secret Stories-ról.

unnamed_21_1.jpg

Kovács Dóri és Tokár Tomi esküvője: “Ha létezik a nagybetűs álomruha, akkor ez volt az”

 
Hónapokig követhettétek a Secret Stories-on Kovács Dóri (vagy ahogy a közösségi médiából ismerhetitek, Chloe from the Woods) blogját, amelyben az esküvői készülődésének részleteit osztotta meg veletek. A nagy nap szeptember 14-én végre elérkezett, mi pedig az elsők között mutatjuk meg nektek a csodás képeket, valamint Dóri és Tomi gondolatait a nagy nap után, nem beszélve különleges Daalarna ruhájának kiválasztásáról. Íme a várva várt interjú – ilyen volt Kovács Dóri és Tokár Tomi esküvője!
unnamed_22_1.jpg
Bohém esküvő Toszkánában – Dóri és Oli

Gyönyörű Daalarna menyasszonyunkat, Dórit, faggattuk ki egy interjúban, hogy a lélegzetelállító képek mellett a különleges esküvő történetét is megismerhessétek. Íme Dóri és Oli nagy napja – avagy egy fergetegesen bohém esküvő Toszkánában!
unnamed_23_1.jpg
Kastélyos és királylányos: Petra & Peti esküvője
 
Petra és Peti nagy napjának történetét ismerhetitek meg. Íme a csodás képek és a menyasszony élménybeszámolója erről a finoman elegáns, kastélyos-királylányos esküvőről.
unnamed_24_1.jpg
“A ruha választott ki engem” – Erika és Balázs esküvője

Erika és Balázs nagy napjának történetét ismerhetitek meg. Íme a csodás képek és a menyasszony élménybeszámolója erről a meglepetésekkel teli, felszabadult és megható esküvőről, amelynek egyik fénypontja “a ruha” volt.
unnamed_25_1.jpg
Adrienn & Dávid – A tavasz első esküvője

“Meghitt, egyszerű, természetes esküvőt szerettünk volna, mindenképp kora tavasszal, amikor még friss az idő, de már nyílnak a virágok, és ébred a természet.” – Valódi esküvőket bemutató sorozatunkban ezúttal Adrienn & Dávid nagy napjának történetét ismerhetitek meg a menyasszony beszámolójából.
unnamed_26_1.jpg
Kiss Ramóna és Lékai Máté esküvője
 
Meghitt, szeretetteljes, jó kedélyű, felhőtlen, grandiózus, de mégis családias. Talán ezekkel a jelzőkkel lehetne jellemezni Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté esküvőjét. A beszélgetésünk alatt szó esett érzésekről, érzelmekről, tapasztalatokról, bakikról, családról, nászútról, mindezt a kettejükre jellemző vicces és szarkasztikus köntösben. Ilyen volt Kiss Ramóna és Lékai Máté esküvője.
unnamed_27_1.jpg
Balatoni esküvő laza grillpartival – Benedetta és Péter
 
Gyönyörű Daalarna menyasszonyunk, Benedetta és vőlegénye, Péter augusztus végén mondták ki egymásnak a boldogító igent, Badacsonyban. Cikkünkben az esküvő legszebb emlékeit és a szervezés legfontosabb mozzanatait osztja meg veletek.
unnamed_28_1.jpg
Meghitt, boldog és érzelmes – Reni és Misi nagy napja


Reni és Misi meghitt, boldog és érzelmes napjának történetét ismerhetitek meg. Íme a csodás képek és a menyasszony élményei a nagy napról!
unnamed_29_1.jpg
Szerelmes, fiatalos, bulis – Marina és Balu esküvője
 
Marina és Balu szerelmes, fiatalos és bulis hangulatú nagy napjának történetét ismerhetitek meg. Csodás a képekkel és a menyasszony élményeivel a budapesti esküvő legszebb pillanatairól.
unnamed_30_1.jpg
Virágmintás Daalarna ruha egy holland kastélyban – Vivien & Bryan

Vivien és Bryan romantikus, tündérmesébe illő napjának történetét ismerhetitek meg, amelynek helyszíne egy 17. századi holland kastély volt. A hatást csak fokozta a virágmintás Daalarna ruha, amelyben a menyasszony ragyogott a nagy napon.
További információ:
Daalarna

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3915395622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása