Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így tűnj ki saját színeiddel a tömegből!

2020. január 17. - Antalfy Krisztina

Melyik a te színed?

Tengerészkék pulóver, piros tűsarkú, rózsás vintage blézer, citromsárga kardigán, hatalmas zöld kasmír sál, néhány nagyméretű táska, pár mintás selyemkendő és az elmaradhatatlan színes ékszerek, a gardróbomra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy unalmas lenne, biztosan nem! Hiszem, hogy színválasztásunk tükrözi személyiségünket, ezért nem mindegy milyen színű ruhát, vagy ékszert választunk magunknak. És most a Pandora új szépségeivel is megmutathatod a világnak, milyen színes egyéniség is vagy.

desktop_5_474x380.jpg

Rád milyen színek a legjellemzőbbek?
Mondd el színekkel!

Kék, mint az ég, vagy mint a kedvenc farmered? Piros, mint a rózsa, vagy mint az első autód? A színek sok mindent jelképeznek. Mesélj a világnak magadról a Pandora Személyes Színek kollekcióval!
desktop_2_474x380.jpg
A Te árnyalataid

Bármi legyen is a hobbid vagy a szenvedélyed, a színeket mindannyian a kedvenc dolgainkhoz társítjuk. Válaszd ki az életed szenvedélyeit jelképező színeket, és meséld el velük a történetedet!
desktop_3_1_960x508.jpg
Egyszerűen Pandora, a hamisítatlan stílus

A Pandora Személyes Színek kombinálható gyűrűk a jellegzetes Egyszerűen Pandora gyöngyös kialakítással és egy színes kővel készülnek. Alkoss különleges összeállításokat különböző árnyalatokból, vagy alakítsd ki saját szivárványodat!
cutouts_02_campaigns_desktop_960x540.jpg

További információ:
PANDORA Magyarország

desktop_6_960x508.jpg

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8215414054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása