Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkeztek a RESERVED tavaszi újdonságai

2020. január 17. - Antalfy Krisztina

RESERVED 2020

Egy stílusos, vidéki kirándulás megfelelő öltözéket kíván. Az ukrán “Vogue Travel” legfrissebb számában Julie Pelipas, Fashion Director, egy kortárs stílusikon, és Instagram influenszer (több, mint 202 ezer követővel) ezúttal a RESERVED 2020-as első kapszulakollekciójának darabjait választotta a címlaphoz és a divatanyagohoz. Pelipas a fotózást egy amerikai útifilm hangulatában álmodta meg és egy nagyon találó címmel látta el: “On The Road”, magyarul “Úton”.

covtravel.jpg

Egy magas nyakú pulóver midi szoknyával párosítva talpig pirosban, pikáns megjelenést ad, egy krémszínű, eco bőrből készült ballonkabát vagy egy streccs kötött ruha, a klasszikus stílus könnyed és fantasztikus újraértelmezése.

4b2a9630.jpg

A szabályok egyszerűnek tűnnek – a kevesebb több. Tiszta sziluettek, letisztult szabások és a funkcionalitás kifinomult és elegáns összhatást eredményez. Hogy miért? A nyers szabásvonalak kihangsúlyozzák a ruhadarabok tökéletes arányát, a különféle textúrájú anyagok egyediségét, a fényes és matt darabok különleges kölcsönhatását. A fotózás másik fontos eleme a szín, amelynek szintén kettős szerepe van – nyugodt, krémes és bézs árnyalatok gyönyörűen kiemelik az élénk vörös színeket – a kármintól a meleg paprikaszínen át a borvörösig. Az erős és tisztán körvonalazott sziluett egy modern, dinamikus csavart ad a kollekciónak.

4b2a8524_1.jpg

Mindez természetesen a fotózás sztárjának, Anna Shoot, ukrán modellnek is hűen tükrözi a személyiségét az intrikus szélsőségek egymás mellé helyezése miatt. Érzékeny, de ugyanakkor erős is. Éber és dinamikus. Nőies és lezser. Egy energikus, modern lány, aki követi a divatot, viszont sohasem kockáztatja meg, hogy a rabszolgájává váljon.

4b2a9818_1.jpg

A vadon költői megjelenítése, egy Buick Skylarkkal a háttérben az ukrán fotós, Stephan Lisowski alkotása. Gyakori együttműködője az ukrán Vogue-nak és a Harper’s Bazaar közép-európai számainak - érdemes figyelemmel kísérni munkásságát.

4b2a9075_1.jpg

 A ”Vogue Travel” fotózáson dolgozó csapat tagjai: 

Képek: Stephan Lisowski
Stylist: Julie Pelipas
Fodrász: Pavel Lotnik
Sminkes: Olga Ostapchuk 
Modell: Anna Shut @City Models 
Rendező: Marina Sandugey-Snyshkina

További információ:
RESERVED

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2015412564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása