Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Három elengedhetetlen trend a tökéletes tavaszi szetthez

2020. január 20. - Antalfy Krisztina

Tavaszi trendkörkép a Springfieldtől

Újragondolt tengerészstílussal, hímzett virágmintákkal, valamint western inspirálta bohém jegyekkel érkezik a Springfield tavaszi trendkörképe.

spring20_springfield_woman_11_1350x900.jpg

Népies western

A szezon első divatirányai között ismét hódít a népies jegyeket ötvöző, western inspiráció. Ennek részeként kasmír mintás ruhák és blúzok jelennek meg a Springfield legújabb kollekciójában, amelyek farmerral kombinálva kényelmes, de egyben nőies szetteket alkotnak. A klasszikus tavaszi trendként debütáló virágminták és aszimmetrikus szegélyű ruhák tökéletesen passzolnak a világos tónusú, kötött kardigánokhoz.

A western életérzést a rojtok és velúr kiegészítők teszik teljessé, a színpalettából pedig nem hiányozhatnak a terrakotta, a korall és az indigókék árnyalatok.
spring20_springfield_woman_13_1272x900.jpg

Szafari

Az idei tavaszi trendek részeként kézműves jellegű, mexikói virághímzés jelenik meg a farmerokon, ingeken és pulóvereken. A szafari hangulatot az olyan elemek elevenítik meg, mint a khaki szín, a légies szabású ruhák és a batikolt hatású, kötött darabok.

Sötét farmerral, népszerű zenekarok logóival díszített felsőkkel és rojtos, kötött darabokkal kombinálva rock stílusú hatást érhetünk el – ezt még jobban kihangsúlyozhatjuk a szezonban rendkívül népszerű, mustársárga és gesztenyebarna kiegészítőkkel.
spring20_springfield_woman_3_1350x900.jpg

Az új tengerész

2020-ban a Springfield az indigó színét alapul véve újragondolja az örök divatos tengerészstílust. Az ikonikus, kék-fehér csíkos kötött felsőrészeket a bohém, hímzett feliratok teszik még különlegesebbé. A farmerszoknyák, nadrágok és ingek fodrokkal, a kabátok pedig klasszikus szabásvonalakkal adják vissza a matróz életérzést.

A nagyméretű tengerészkék táskák, az aranyszínű ékszerek és a virágos, hímzett övek lesznek a szezon legfontosabb kiegészítői, amelyekkel a stílusunkhoz szabhatjuk a trendet.

spring20_springfield_woman_20_1350x900.jpg

További információ:
Springfield

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_  

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3915417722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása