Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Könyvajándékozással ünnepli 70. évét a Móra Kiadó

2020. január 22. - Antalfy Krisztina

Az idén 70 éves Móra Kiadó több különleges programsorozattal ünnepli a kerek évfordulót. Januárban, a magyar kultúra napján indította útnak azt a kezdeményezést, melynek keretében 2020-ban minden hónapban egy magyarországi oktatási intézményt könyvcsomaggal ajándékoz meg. Az akció egész éves összértéke 500 000 Ft.

konyvajanlo_73.jpg

A kiválasztáshoz FB rajongói oldaluk követőinek segítségét kérik, akiknek javaslatai közül a hónap végén sorsolással választják ki a szerencsés intézményt. Januárban bölcsődék nevét várják. A következő hónapokban az óvodákra, általános és középiskolákra is sor kerül.

photo-1553729784-e91953dec042.jpg

„A Móra Kiadó a kezdetektől törekedett rá, hogy partnere legyen a szülőknek, nagyszülőknek, nevelőknek. Mindvégig a magyar irodalom és képzőművészet kiemelkedő alkotóival és elkötelezett szerkesztőivel dolgozott azért, hogy már a legkisebbek is minőségi kiadványokkal barátkozhassanak. Hogy olyan könyvek vegyék őket körbe, amik irodalmi és esztétikai szempontból is megmutatják azt az értéket, amit a könyv képvisel. Fontos, hogy a jó könyvek mindenkihez eljussanak. Ezért is támogatunk évről évre oktatási intézményeket, könyvtárakat, jótékonysági szervezeteket, hiszen hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy azokhoz is eljusson a minőségi gyermek- és ifjúsági irodalom, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy rendszeresen könyvet vásároljanak” – mondta el Janikovszky János, a Móra Kiadó elnök-vezérigazgatója.

További információ:
Móra Kiadó

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6515421328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása