Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így csempéssz ruhatáradba egy kis 2020-as divatot

2020. január 22. - Antalfy Krisztina

Bár ebben a januári hidegben még elég nehéz elképzelni, hogy hamarosan beköszönt a jó idő, már most érdemes vetnünk egy pillantást a 2020-as tavaszi-nyári szezon legszebb divatirányzataira, melyek között lesznek nagy visszatérők és persze új kedvencek is. Ám mielőtt őrülten belevetnéd magad az üzletek online kínálatába, előbb nézz szét a gardróbodban, mert lehet épp egy rég elfeledett darabbal tudod kihozni a legtöbbet az öltözködésből!
feher_bluzt_13.jpg

Tovább

A megújult Lexus RX: Lehetne ennél is biztonságosabb?

A címben feltett kérdésre egy szóban megadható a válasz: aligha. A Lexus megújult európai csúcs SUV-ja, az új RX a Lexus Safety System + legújabb változatával felszerelve kerül forgalomba: ez egy integrált biztonsági csomag, amely minden eddiginél több aktív biztonsági és vezetősegítő rendszert tartalmaz, csökkentve a balesetek előfordulásának valószínűségét, illetve az elkerülhetetlen ütközések súlyosságát. Mindez, kiegészülve az ultraszilárd padlólemez és karosszéria elemekkel biztosítéka annak, hogy az új RX bemutatásával a kategória egyik-, ha nem a legbiztonságosabb modellje született.
lexus_rx_1_1.jpg

Tovább

Könyvajándékozással ünnepli 70. évét a Móra Kiadó

Az idén 70 éves Móra Kiadó több különleges programsorozattal ünnepli a kerek évfordulót. Januárban, a magyar kultúra napján indította útnak azt a kezdeményezést, melynek keretében 2020-ban minden hónapban egy magyarországi oktatási intézményt könyvcsomaggal ajándékoz meg. Az akció egész éves összértéke 500 000 Ft.

konyvajanlo_73.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása