Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A hirosimai szépség ma ünnepli 100 éves évfordulóját

2020. január 30. - Antalfy Krisztina

Mazda Motor Corporation 1920 – 2020

A Mazda a mai napon ünnepli 100 éves évfordulóját hirosimai központjában. Az ünneplést események sorozata fogja fémjelezni idén, melynek első helyszíne Európában az idei Genfi Autószalon lesz márciusban, melynek keretében a vállalat tisztelettel adózik a múlt jeles történései felé, és kitekintést ad a jövőre vonatkozóan.
32d6aa2fabaf42bd923702a3216158ca.jpg

Tovább

Technológia és természet együttélése: így látják a magyar középiskolások

Egy hónap alatt közel 600 pályamű érkezett az LG Magyarország Back to the nature című, 9-13. évfolyamos középiskolai hallgatók számára meghirdetett Instagram fotópályázatára. A diákok feladata az volt, hogy kreatívan jelenítsék meg ember, technológia és természet együttélését a mindennapokban. A legjobb képek Annoni Zita fotói mellett szerepelhettek egy budapesti bevásárlóközpontban, a nyertes iskola pedig oktatást segítő projektorral, valamint egy 40 fős fenntarthatósági képzéssel gazdagodott.

csonka_levente_kozonsegdij.jpg

Tovább

15 millió hibridet adott el idáig a TOYOTA

A részben vagy teljesen elektromos meghajtások vezető fejlesztőként ismert és környezetbarát autók forradalmát több, mint két évtizede útjára indító Toyota és prémium márkája, a Lexus mára több, mint 15 millió hibrid elektromos autót  adott el világszerte. Ebből Európában 2,7 millió, Magyarországon pedig közel 20.000 darab talált gazdára.
relax_enjoy_a_cup_smile_3.jpg

Tovább

Félelmek és tévhitek tartják vissza a nőket a szűrővizsgálatoktól

Fontos vagy! – ez a jelmondata a 2020 A Női Egészség Éve kampánynak, amelyet az EgészségKalauz.hu indított. Az ismert egészségügyi portál szakmai, közérthető tartalmak mellett országos szűrőkampánnyal, egészségnappal, olvasói pályázattal kívánja felhívni a figyelmet az életmódváltásra és a betegségmegelőzés jelentőségére. A Ringier Axel Springer Magyarország teljes női médiakínálata a program mögé áll.
dark_coral_and_pink_flower_moms_influencer_facebook_post_set_1.jpg

Tovább

Gyártásba kerül a Peugeot márka legerősebb hibrid családi sportautója

A Peugeot a tavalyi Genfi Autószalonon mutatta be lehengerlő hibrid sportlimuzin-koncepcióját. A márka most hivatalosan is megerősítette, hogy forgalomba kerül az 508 Peugeot Sport Engineered, minden idők legerősebb sorozatgyártású Peugeot modellje.
2131640-4sislgmfuc.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása