Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az élet jövedelmező biznisz, amíg betartod a szabályokat...

2020. február 12. - Antalfy Krisztina

Joanne Ramos: A Farm

A New York állambeli Hudson-völgyben egy minden létező kényelemmel felszerelt luxuswellnessközpont bújik meg: bioétrend, személyi edzők, napi masszázs – mindez ingyen. Mi több, komoly pénzt kap, aki itt tölti az idejét – többet, mint amiről valaha is álmodott. Hogy mi benne a csapda?

konyvajanlo_1_8.jpg

A vendég kilenc hónapon át nem hagyhatja el a létesítményt, minden lépését felügyelik, el van zárva a külvilágtól és korábbi életétől erre az időre, amíg ő mindent annak rendel alá, hogy megszülje a tökéletes kisbabát. Valaki másnak.

A Farm sodró lendületű, provokatív, szívszorító olvasmány, a végletekig viszi az anyaságról, pénzről, értékrendekről való gondolkodást, és alapvető kérdéseket tesz fel arról, mekkora áldozatra hajlandók a nők azért, hogy jobb jövőt biztosítsanak maguknak és szeretteiknek. 

covers_572602.jpg

„A Farm időszerű elemzése annak, mennyi hatalmunk van a saját élethelyzeteink felett, főként a nők előtt álló választások tekintetében. Nyomokban ott van benne Kazuo Ishiguro Ne engedj el!-je és A Szolgálólány meséjének hátborzongató disztópiája. Egyszerre szórakoztató és ijesztő
olvasmány.” – PureWow.

80256149_2525614024160016_4354116657887576064_o.jpg

Joanne Ramos:

1973-ban született a Fülöp-szigeteken, és hatévesen Wisconsinba költözött. A Princeton Universityn diplomázott. Több éven át dolgozott befektetési bankoknál és magántőkealapoknál, majd a The Economist újságírója lett. Jelenleg a The Moth szerkesztőbizottságának tagja. New York Cityben él férjével és három gyermekükkel. A Farm az első regénye.

További információ:
Park Kiadó

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_3.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2215471016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása