Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezek a 2020-as év esküvői ruhatrendjei

2020. február 18. - Antalfy Krisztina

Lássuk melyek a legfőbb irányvonalak! Mi az ami megunhatatlan, de mégis új csavart kapott, és mi az, ami poraiból született újjá? Mitől lesz az esküvői ruha nagyon is 2020-hoz illő? Nézd végig az összeállítást, és mindenre választ kapsz.

minimalizalj_zseda_2020_2.jpg

- HABOS -

Újult erővel tér vissza a fő irányvonalak közé. Természetesen sohasem tűnt el teljesen, csak kicsit mellőzve volt. Az az erő, ami ezekből az ultraromantikus ruhákból árad, lefegyverző és végtelenül légies. A sok egymásra rétegelt fodor, tüll, hajtás és redő mind azt a célt szolgálja, hogy látványos legyen a megjelenésed.

unnamed_2_20.jpg

- TITOKZATOS - 
 
Nagyon nagy trend a szűzies megjelenés, ami a test teljes lefedettségét jelenti. Ebben nagy szerepet játszanak a királyi esküvők is, ahol a szerény és visszafogott ruha alapkövetelmény. És éppen emiatt a sejtelmesség miatt lesz izgalmas a megjelenés. A magasan záródó felsőrész, a hosszított ujjak és a földig érő szoknyák a századfordulót jutattják eszünkbe, de a stílusos vonalvezetés és a modern anyaghasználat miatt egy percig sem fogod magad matrónának érezni.
unnamed_3_14.jpg
- LÁBVILLANTÁS - 

Ha kedveled a merészebb vonalvezetést és szívesen mutatod meg formás lábaidat, akkor ez a trend neked szól. Bár sokan még most is úgy tartják, hogy egy ilyen kivágású szoknyarész maradjon meg a szertartás utáni bulira, de ne is törődj velük! A stílus a részletekben rejlik, viseld középmagas sarkú cipővel, így nem lesz közönséges hatása.
unnamed_4_12.jpg

- NYITOTT HÁT - 

Ez az a kivágás a ruhán, ami jóval érzékibb, mint egy mélyen dekoltált ruha. A tervezők is régóta alkalmazzák, de most jött el igazán a meztelen hátak ideje. Nyári esküvők nagy kedvence lehet, amikor fontos, hogy minél több szabad bőrfelület legyen, ami tud lélegezni. A V-kivágás a legnépszerűbb, de a kulcslyuk fazon is feltűnt a kifutókon.

unnamed_5_9.jpg

- MINIMALIZMUS - 

Itt bizony nincsenek tollak, gyöngyök és csipkék végtelenül. Csak a letisztult ruhán van a hangsúly, ami mindenképp földig érő és tökéletes szabással rendelkezik. Azoknak remek választás akik rajonganak a tiszta vonalakért, az építészetért és a puritanizmusért. Ez a trend a igazából a tökéletes szabásról szól, aminél a minimál kiegészítők is nagy szerepet játszanak. Szóval csak semmi túlzás!
unnamed_1_31.jpg
További trendekért kattints a secretstories.hu ra!
unnamed_3_1.png

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9215479464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása