Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami boldoggá tehet

2020. február 22. - Antalfy Krisztina

Apró örömök a mindennapokban

Jó lenne ha varázsütésre megváltoztathatnánk a szegénységet gazdagságra, a rosszat jóra, a hazugságokat igazságra, ám ezek a dolgok sajnos nem így működnek, a legtöbbször küzdenünk kell a céljainkért és önmagunkért. Az élet már csak ilyen, kihívások elé állít minket az utunk során, de rajtunk múlik, hogyan nézünk szembe velük és milyen irányba megyünk tovább. Jó vagy rossz a választás, döntéseink nagy mértékben irányítják életünket.

boldogsag_19.jpg

Az, hogy reggel bemegyünk-e dolgozni, visszaalszunk-e a csörgőóra lenyomása után, tejjel isszuk-e a kávénkat, vagy anélkül, átrohanunk-e a piros lámpán, megpróbáljuk-e elérni a villamost, vagy megvárjuk a következőt - mind-mind olyan döntés, amelyek nap mint nap behatárolnak minket. Persze biztos vannak dolgok, amiket egyszerűen tudomásul kell vennünk, de vannak olyanok, amiken mi magunk is változtathatunk, ha már elégedetlen vagyunk vele.

photo-1543427191-42639c95b596_1.jpg

Személy szerint nem hiszek a véletlenekben, csupán az apró, sorsdöntő események láncolatában. Például ha reggel indulás előtt durrdefektet kap az autónk, emiatt késve indulunk el otthonról, meglehet mindez bosszúságot okoz elsőre, ugyanakkor talán okkal ragadtunk otthon, mert épp akkor, azon az útszakaszon autóbaleset történt. Ezt az eseményt nem mi hoztuk létre, ezért rá fogjuk a véletlenre, pedig nem az, hisz - bármennyire is szomorú - az a személy volt ott a baleset során, akinek ott kellett lennie. Vagy vegyük például testi betegségeink kialakulását, melyek szerintem mindig arról árulkodnak, hogy lelkünkben megszűnt a harmónia, mely sokszor elnyomott problémákat jelez, vagy azt, hogy az út, amin haladunk nem megfelelő számunkra.

Talán tényleg mindennek oka van, és nincsenek véletlenek...

photo-1575424908740-e08177cffd5a.jpg

Ugyanakkor, ha minél több időt töltünk rossz döntéseink feldolgozásával, az örökös panaszkodással, az nagy mértékben befolyásolni fogja a mindennapjainkat és vele együtt a kapcsolatainkat. Az örökös zsörtölődés, sopánkodás, a folytonos probléma keresése végül kiül az életünkre, és megteremti körülöttünk a negatív energiát, mely diszharmóniát eredményez, majd ez az állandó rossz lelki közérzet, rossz testi közérzethez vezethet. 

Hiszed vagy sem, a jó mindig jobban terjed, mint a rossz, holott gyakran sajnos csak a rosszat szítjuk, mert azt valamiért könnyebb kiadni magunkból...

A fenti kis gondolatmenet után pedig ismét jöjjenek az eheti Insta-pillanataim, melyekkel bízom benne, hogy neked is adhatok egy kis löketet a nehezebb napokra, és ezen felbuzdulva te is összeállítod majd saját kis boldogság listádat...

Ezt hallgasd közben!

♥ Hétfő
fall_is_my_favorite_season_75.jpg

♥ Kedd
fall_is_my_favorite_season_1_13.jpg

♥ Szerda
fall_is_my_favorite_season_76.jpg

♥ Csütörtök
fall_is_my_favorite_season_77.jpg

♥ Péntek
fall_is_my_favorite_season_78.jpg

Neked mi tette boldogabbá a mindennapokat?

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_  

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7515489364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása