Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A tavasszal együtt megérkeztek a színes cipők a Kazartól

2020. március 04. - Antalfy Krisztina

Nyári színek, halvány árnyalatok, modern vonalvezetés, a részletekre való odafigyelés és kényelem? Ezek jellemzik a Kazar tavaszi-nyári kollekcióját. A most bemutatott női tavaszi-nyári kollekcióban hangsúlyosak az egyedi minták és a halvány színek, és kivételesen kidolgozottak a részletek. A tűsarkúak, kecses szandálok és elegáns lapos sarkú cipők csupán egy részét képezik a márka új ajánlatainak, így a minőségi bőrből készült Kazar cipők idén nyáron is legjobb társaid lesznek.

minimalizalj_zseda_2020_3.jpg

Az előző kollekciókból már jól ismert kígyóminta divatos, holografikus hatást kapott, amely a tűsarkúakon kívül a sportosabb modelleken és a szandálokon is megjelenik. A kivételes, fahatású sarkakon pedig garantáltan kitűnhetünk a tömegből, bármerre is járunk a nyáron. A kollekciót stílusos kiegészítők teszik teljessé: a bőrtáskák a narancs és a menta legdivatosabb árnyalataiban pompáznak, de ezek mellett a klasszikusan elegáns fekete és barna darabok is megtalálhatók a választékban.

Újdonságként megjelenik egy hagyományosan a Kazar emblémájára épülő, de frissített díszítőelem is. A női kollekcióban a klasszikus K betű jelenik meg kicsiben és szolidan a fekete és barna modelleken. A merészebb darabokon – beleértve a bőr- és hasítottbőr cipőket, valamint a kiegészítőket is – viszont az új embléma csokoládészínű változata jelenik meg nagyobb méretben és világos háttéren.

nevtelen_48.png

A férfikollekció legkedveltebb darabjai idén nyáron a stílusos loaferek lesznek, melyeket egyre több alkalomhoz választanak a férfiak mezítlábra húzva. A fehér tornacipőkhöz viszont az igazán finom megjelenés érdekében tetőtől talpig fehér öltözetet ajánl a márka. A szezon további ajánlatai között megtalálhatók a különleges alkalmakra tervezett klasszikus és elegáns cipők, valamint a bőrmokaszinok. Utóbbiak a hagyományos fekete és barna mellett divatos narancs- és kék színekben is megvásárolhatók. A férfikiegészítők között ezenkívül hódítanak a kényelmes övtáskák és a hátitáskák.

A kollekció már elérhető a az Allee bevásárlóközpontban, az Arena Mallban, a Váci utca 28. szám alatt, valamint a Westendben lévő Kazar márkaüzletekben, és a kazar.com webáruházban is.

Mokaszin vagy loafer?

Talán még nem mindenki számára világos, hogy mi a különbség a mokaszin és a loafer között. Mindkét típus lapos, belebújós cipőket takar, de fontos különbségek is vannak. 

nevtelen_49.png

A mokaszint „körbecsomagolós” formatervezés jellemzi, ahol a bőr a talp alól indul, és onnan tart felfelé, a varrás pedig a cipő felső részén található. A sarokrész nem hangsúlyos, vagy akár el is tűnik. A mokaszinokat kötetlen, szabadidős eseményekre választjuk.

A loafer kiváló viselet öltönyhöz és formális találkozókra is. A felépítése ragasztott, ahol a bőr a talp belső része alá van behajtva, és legtöbbször jól látható, elegáns sarokkal rendelkezik.

További információ:
KAZAR Magyarország

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr715503198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása