Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Deichmann cipőtrendek 2020 tavasz-nyár

2020. március 05. - Antalfy Krisztina

Színeket hoz a tavasz a cipődivatba is

minimalizalj_zseda_2020_4.jpg

A tavaszi-nyári szezonban a színes, feltűnő cipők számítanak majd igazán trendinek: élénk és neon színű vagy csillogó darabok, valamint a modelleken lévő különböző díszítő elemek teszik felejthetetlenné az outfitet. Ezek mellett a parafa- és háncsszerű részletek is igazán divatosak lesznek a tavaszi-nyári idényben. A DEICHMANN-nál a hölgyek és az urak is számos stílus közül válogathatnak, és a gyerekek is megtalálhatják kedvencüket.

ni_sneaker_kk_sznben_graceland_deichmann--1674102_p.jpg

Tűnj ki a tömegből egy vagány bokacsizmával, bakanccsal!

Tavasszal is bátran hordhatunk bokacsizmákat, bakancsokat, hiszen gyakran bolondos még az időjárás. A szezon egyik kedvelt fazonja a chunky combat csizma, de egy pasztell árnyalatú cowboy csizma is jó választás. Akár egy szűk farmert kombinálunk egy horgolt anyagú, bő felsővel, akár egy divatos midi szoknyát választunk, a bokacsizma bármelyik szetthez passzol. A mindennapokat feldobhatjuk egy merész, pink színű bokacsizmával vagy leopárd és kígyó mintás modellekkel is, izgalmat csempésznek minden outfitbe.

kategoriebanner_720x150_stiefeletten_colour_0120_hu.png

A tökéletes megjelenés érdekében olyan táskát válasszunk a csizma mellé, amely színben illik hozzá.
Egy merészebb cipővel a legegyszerűbb outfitet is fel tudjuk dobni.

ni_kzitska_catwalk_deichmann--1678678_1_p.jpg

A sportcipővel, sneakerrel sosem lőhetünk mellé

A sportcipők, sneakerek sosem mennek ki a divatból: tavasszal is kitűnő választásnak bizonyulnak. A szezon egyik kedvenc modellje minden bizonnyal a chunky sneaker lesz, amely feltűnő színekben és izgalmas anyagbetétekkel hódít.

A hologram betétes darabok magunkra vonzzák a tekinteteket. A cipők mellett a táska kollekcióban is találhatunk hasonlóan feltűnő darabokat.

ni_cell_plasmic_wmns_sportcip_fehr_sznben_puma_deichmann--1724246_p.jpg

Emellett a knit sneakerek ugyancsak trendik lesznek. Ha pedig egy kis extrát vinnénk az öltözékünkbe, a hagyományos sportcipő helyett válasszunk egy platformos verziót, amely egyszerre kényelmes és sikkes, és farmerrel éppúgy megállja a helyét, mint egy elegánsabb összeállítással.

ni_krmcip_pink_sznben_graceland_deichmann--1812688_p.jpg

Színek tekintetében jó választásnak bizonyul a fehér, a különböző pasztell színek vagy a sárga. Ám a szezon igazi slágerei a barack és a mentazöld, amelyeket akár kombinálhatunk is. Válasszunk egy barackszínű ruhát, amihez szerezzünk be menta kiegészítőket, és viseljük barack árnyalatú cipővel és táskával!

ni_kzitska_fehr_sznben_catwalk_deichmann--1796066_1_p.jpg

További információ:
Deichmann 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1615507150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása