Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld tavasszal a ZÖLD színt!

2020. március 11. - Antalfy Krisztina

Elérkezett a március, ami nem csupán a tavasz első hónapja, de közismerten a megújulás időszaka is. Ennek a változásnak pedig nem csupán otthonunkban, lakásdekorációinkban kell megtörténnie, hanem a ruhatárunkban is. Persze nem szükséges gardróbod teljes tartalmát lecserélni, de nem árt néha kicsit azt felfrissíteni. Az alábbi posztban el is hoztam egy sokak által kedvelt színt, melyet a bátrabbak akár tetőtől-talpig is becsempészhetnek idén ősszel a ruhatárukba.

feher_bluzt_16.jpg

Amikor ilyen és ehhez hasonló posztokkal, írásokkal találkozol, gyakran talán csak legyintesz egyet rájuk, meglehet azt gondolod, te magad úgy sem vennéd meg ezeket a ruhákat, soha nem öltenéd magadra ezeket az összeállításokat, pedig hidd el van az a fazon és árnyalat, ami neked is csodásan áll. Én hiszem, hogy van élet a fekete és fehér színen túl is, és mikor cserélnénk le elszürkült ruháinkat, ha nem tavasszal!?     

ca4572f29fb521b106d5cb218e8b62f6.jpg

Aktuális összeállításod önbizalmad kulcsa és személyiséged tükre!

Persze ahhoz, hogy okosan tudjunk vásárolni és ruháink többsége ne csak fekete és fehér színekből álljon, szükségünk van egy-két alapismeretre: milyen fazon, divatstílus, is áll jól nekünk, mely anyagok illenek egy-egy évszakhoz, illetve milyen színek passzolnak a személyiségünkhöz. Ha birtokában vagyunk ezeknek az információknak, sokkal eredményesebben tudunk vásárolni, évszak váltáskor hatékonyabban tudjuk átalakítani, szükség szerint lecserélni ruhatárunkat.  

790405-bs10-650-80a5c5497a-1484642354.jpg
© pinterest  

Ne ess bele az impulzív vásárlás csapdájába!
 

Vásárláskor nem árt átgondolni, mérlegelni a rövid távú szempontokat - igazán jól áll, tetszik a fazonja - és a hosszú tavúakat - valóban szükségem van rá, passzol a többi ruhámhoz, tényleg hordani fogom, ki tudom használni? - ha mindre igen a válasz, azt követően már nyugodtan megveheted az adott darabot, kiegészítőt. 

Persze arra vonatkozólag, hogy kinek milyen szín áll a legjobban, szerintem nincsenek örök érvényű szabályok - egyszerűen ki kell próbálni, kísérletezni kell a különböző színkombinációkkal, és el kell dönteni, vajon jó hatást keltenek-e benned vagy sem.  

1. Ha kabátban gondolkodnál...

fotojet_258.jpg

kép1/2/3

2. Ha a praktikus mellény mellett döntenél...

fotojet_259.jpg

kép1/2/3

3. Ha megmutatnád formás lábaid egy szoknyában
fotojet_260.jpg
kép1/2/3

4. Ha fontos az irodai megjelenés...

fotojet_1_28.jpg

kép1/2/3

5. Ha mindened egy szép tűsarkú...

fotojet_261.jpg

kép1/2/3

6.
 
Ha inkább a kényelmes nadrágot preferálod...

fotojet_262.jpg

kép1/2/3

7. Ha még tavasszal is a kötött darabokra vágysz...
fotojet_1_29.jpgkép1/2/3

8. Ha belebújnál kedvenc zöld ruhádba...

fotojet_263.jpg

kép1/2/3

9. Ha kipróbálnád a zöld színt magadon...

fotojet_1_30.jpg

kép1/2/3

10. Ha rajongsz a zöld kiegészítőkért...

fotojet_2_8.jpg

kép1/2/3

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből kedvedre inspirálódhatsz majd a mindennapokban...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6515513588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása