Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az új PEUGEOT 208 lett az Év Autója 2020-ban!

2020. március 03. - Antalfy Krisztina

2020. március 2-án genfben az új PEUGEOT 208-at választotta az Év Autójává a 60 szakújságíróból álló nemzetközi zsűri. A zsűri tagjai nagyra értékelték a széles motorválasztékot, mely szabad választást enged az ügyfelek számára az elektromos, benzines és dízel hajtásláncok révén. A zsűritagok dícsérték az autó különleges formatervét csakúgy mint a magas technológiai színvonalat. A 2-es szérián belül, mely mindig a legnépszerűbbek között volt a kategóriában, az új 208 az első, mely elnyerte a nagy presztízsű díjat. Az új 208 a PEUGEOT márka hatodik Év autója díját nyerte el.
peugeot_208_1_2.jpg

Tovább

Remek olvasnivalók márciusban is

Az Athenaeum Kiadó márciusi újdonságai

Imádom a tavaszt, a gyönyörű virágok, a lengébb ruhák, a színes kiegészítők, na meg persze a tavasz első hónapjában megjelenő jobbnál jobb könyvek miatt. Az alábbiakban el is hoztam néhány újdonságot az Athenaeum Kiadótól, amelyek között találsz szerelmes történeteket, szórakoztató önsegítő tippeket és az utánozhatatlan Paulo Coelho nagy klasszikusait. Jó olvasgatást!

konyvajanlo_84.jpg

Tovább

Ha szeretnél kakasszóra ébredni és tyúkólban aludni

A Mátra déli lábánál egy csendes kis faluban, Kisnánán található a Bari tanya, ahol Tari Tünde gazdaasszony kifejezetten azokat a vendégeket várja, akik szeretnék megtapasztalni az igazi vidéki életet. Nem csak szálláshely, hanem önmagában egész napos program az állatok hadával, megannyi teendővel és a finom falatokkal. A környéken ráadásul számos látnivaló várja az utazókat a tanyával szemközt álló vártól, a túraútvonalakon át a közvetlen közelben található Egerig.

kisnana_dallos_zoltan_12.jpg

Tovább

Giulia GTA: visszatér az Alfa Romeo legenda

Június 24-én fontos mérföldkőhöz érünk: születése 110. évfordulóját ünnepli az Alfa Romeo. Az elmúlt több mint egy évszázad során az Alfa Romeo mérnökei és formatervezői szakadatlan lelkesedéssel törtek az innovációra, miközben hűek maradtak a márka génjeihez. Az évek során ez a génállomány – a sportosság és az elegancia tökéletes kombinációja – olyan járműveket hozott létre, amelyek nem csupán minden idők legemlékezetesebb alkotásai közé tartoznak, de a versenypályán és a szépségversenyeken egyaránt helyt állnak.

gtam_track_02.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása