Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Házi sütemények - Ahogy anyukánk készíti

2020. március 31. - Antalfy Krisztina

A tökéletes ajándék húsvétra

Losonczi Zsuzsannáról, aki Mindszenten gyógyszerész, kiderült, hogy a szakmáján kívül mesterfokon tud még valamit, amit manapság egyre kevesebben tudnak: hagyományos magyar házi süteményeket készíteni. Olyanokat, amilyeneket cukrászdákban vagy szupermarketekben soha nem lehet kapni, amilyeneket csak anyák és nagyanyák generációi tudnak, amelyek bennünk, fogyasztókban a gyerekkori kényeztetést, a szülői, nagyszülői otthonok illatát, hangulatát idézik fel.

photo-1505934763054-93cd118ee9dc.jpg

Tovább

Red Dot díjat nyert az új MAZDA CX-30 és MX-30

’Red Dot: Termékdizájn 2020’ díjat kapott az új Mazda CX-30 és a piacra lépés előtt álló Mazda MX-30. A CX-30 kompakt szabadidő-autó és a Mazda első elektromos autója, az MX-30 olyan korábbi Mazda modellekhez csatlakozik ezzel az elismeréssel, melyek a ’KODO – A mozgás lelke’ formanyelvnek köszönhetik sikerüket.
mazda-cx-30-red-dot-design-pr_300.jpg

Tovább

A kijárási korlátozás ellenére még mindig százezrek kelnek útra

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. adatai szerint a kijárási korlátozás első hétvégéjén 60 százalékkal visszaesett a forgalom az előző naphoz képest, de még így is százezrek közlekedtek szombaton és vasárnap a hazai fő-, illetve gyorsforgalmi utakon. A NÚSZ Zrt. arra hívja fel a figyelmet, hogy a kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet értelmében csak megfelelő indokkal lehet útra kelni.

photo-1563980714252-74345152712e.jpg

Tovább

Ingyenes üzemanyag új Peugeot tulajdonosoknak

Különleges akcióval népszerűsíti részben vagy teljesen elektromos típusait a Peugeot Európa egyik legnagyobb piacán: ügyfelei hat hónapon át ingyen használhatják a Brit-szigetek első számú elektromos töltőhálózatát. Ha a kezdeményezés sikeres lesz, várhatóan hasonló konstrukciót vezetnek be két további nagy európai piacon; Franciaországban és Németországban is.

2110013-8dn4p2k058_2.jpg

Tovább

Csatlakozz te is a #teddleakulcsot kampányhoz!

Összefogásra buzdító kezdeményezéssel járul hozzá a koronavírus járvány elleni védekezéshez a Fiat-Chrysler. A #teddleakulcsot címmel életre hívott akciójában az autógyártó óriás magyarországi képviselete arra kéri a Fiat, az Alfa Romeo, és a Jeep tulajdonosokat, illetve a felelősen gondolkodókat, hogy lehetőség szerint se gyalog, se autóval ne menjenek el otthonról.

Tovább

Öt géppel érkezett az újabb egészségügyi szállítmány

A hétvégén öt újabb Wizz Air-repülőgép hozta Budapestre a magyar kormány által a koronavírus-járvány elleni védekezéshez rendelt egészségügyi eszközöket Kínából. Szombat reggel három Wizz Air-különjárat érkezett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, a fedélzetén a hazai egészségügyi személyzetnek szánt 27 tonnányi védőfelszereléssel. A három Airbus A321neo még csütörtökön szállt fel, és miután leszállt tankolni Kazahsztán fővárosában, Nur-Szultanban, az éjjeli órákban ért Sanghajba. A berakodás után irkutszki és nur-szultani tankolással repültek vissza Magyarországra.
photo-1579187825586-db476103bee8.jpg

Tovább

Ingyenesen juthatnak szemüveghez az egészségügyi dolgozók

Orvos és ápoló – stílusos új szemüvegben nézhet szembe a koronavírussal!

Egészségügyi dolgozóknak ajánlja fel eddigi teljes idei szemüvegkeret termelését a Tipton Global Kft., kezdeményezésük mellé álltak a lencsék forgalmazói is. Egy szemvizsgálattal kiegészítve hamar, új és kiváló minőségű szemüveghez juthatnak a frontvonal hősei, teljesen ingyen.

photo-1550584994-6583c47a8df9.jpg

Tovább

Különleges fotósorozat a Magyar Nemzeti Balett táncművészeiről

Akkor sem állunk le ha fáj...

Különleges fotósorozatban, a Magyar Nemzeti Balett művészeinek közreműködésével mutatja be a hajlékonyság titkát a Huawei. A gyártó új, hajlítható kijelzőjű csúcskészülékéhez, a Mate Xs-hez Felméry Lili és Balázsi Gergő balett-táncosok álltak modellt. A fotózás kapcsán nemcsak arról meséltek, meddig ér egy balettművész testi tűréshatára, hanem arról is, hogyan élik meg és tartják formában magukat a mostani kényszerű szobafogság ideje alatt. Azt is elárulták, mi kell ahhoz, hogy valakiből balettművész lehessen, és hogyan képesek az átlagon felüli hajlékonyságra. Exkluzív interjú és fotók Magyarország legismertebb balettművész házaspárjáról.
p3040014.jpg

Tovább

Ilyen az, amikor írók karanténba kerülnek

Életem a korona idején

Az írói műhely intim tér. Amikor épp nem fordult ki a világ a négy sarkából, az olvasó nemigen lát be a függöny mögé. Most viszont, az egymás iránti felelősség miatt, nemcsak a pékek, a tanárok vagy villanyóraleolvasók, hanem az írók is vesztegzár alá kerülnek. Reméljük, remekművek írására használják fel ezt a kényszerű nyugalmat.

photo-1515378791036-0648a3ef77b2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása