Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Házi sütemények - Ahogy anyukánk készíti

2020. március 31. - Antalfy Krisztina

A tökéletes ajándék húsvétra

Losonczi Zsuzsannáról, aki Mindszenten gyógyszerész, kiderült, hogy a szakmáján kívül mesterfokon tud még valamit, amit manapság egyre kevesebben tudnak: hagyományos magyar házi süteményeket készíteni. Olyanokat, amilyeneket cukrászdákban vagy szupermarketekben soha nem lehet kapni, amilyeneket csak anyák és nagyanyák generációi tudnak, amelyek bennünk, fogyasztókban a gyerekkori kényeztetést, a szülői, nagyszülői otthonok illatát, hangulatát idézik fel.

photo-1505934763054-93cd118ee9dc.jpg

Hogyan született meg ez a könyv?

Egyik munkatársunk édesanyja valamennyi ünnepnap alkalmával hatalmas doboz süteménnyel kényeztetett bennünket az évek során. Korábban soha nem tapasztal gyorsasággal futottak kollégáink a recepciós pulthoz, amikor kiderült: "süteményosztás" van, és bizony a méretes dobozok tartalma percek alatt tűnt el. 

1844267.jpg

Egy alkalommal, amikor külföldi kiadók tízesével kínálgatták nekünk eladásra a süteményreceptes könyveket, úgy döntöttünk, van sajátunk is, amelynek minőségéért ráadásul egyenként, személyesen vállalhatunk garanciát. Úgyhogy miután megnyaltunk mind a tíz ujjunkat, nekiláttunk, és íme - végre elkészült! 

A könyv már kapható a lira.hu oldalán!  

További információ:
Lira.hu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9315577716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása