Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 ALAP RUHADARAB, amivel igazán csinos leszel tavasszal

2020. április 29. - Antalfy Krisztina

Ezekkel tuti nem nyúlsz majd mellé

Nincs tavasz virágminta nélkül, ez az irányzat szinte minden évben felbukkan ilyen, vagy olyan formában, ugyanakkor nem kell nekünk kizárólag virágos darabokba bújjunk, hogy az idei szezonban is divatosak legyünk. Néha elég egy-egy jól megválasztott alapdarab, amely nem feltűnő, nem túlzó, mégis csinos, stílusos és bármilyen párosítással megállja a helyét.
feher_bluzt_19.jpg

Ugye Te is várod már a valódi tavaszt, a nagy sétákat a szabad levegőn kijárási korlátozások nélkül? Nos, akkor itt az ideje, hogy elpakold végre a kötött darabokat, a meleg holmikat, a nagykabátokat, és elővedd rég látott tavaszi ruháidat! Én már szépen összehajtogattam, eldobozoltam és kis időre búcsút vettem imádott téli ruhatáramtól, hogy helyüket átvegyék a tavasz legjobb alapdarabjai.

Az alábbiakban elhoztam neked is pár „must have” darabot, ami a Te szekrényedből sem hiányozhat idén tavasszal...

#1 Ballonkabát

Hordjuk lazán, mégis nőiesen. Tűrjük fel az ujját, hajtsuk fel a gallérját, ezáltal nem tűnünk benne túl merevnek. Az övet ne csatoljuk, a csatos övet is inkább kössük össze, vagy csomózzuk meg. Ez az a darab, amely mindenkinek remekül áll. Tökéletes választás hozzá egy szűk fazonú farmer, a szövetnadrág, vagy a ceruza szoknya, de nem szívleli a maxi szoknyákat. 

fotorcreatedbk.jpg

Személyes kedvencem:

ballonkabat.pngOrsay 

#2 Rövid dzseki

A tavaszi reggelek kellemesek, de még sokszor elég hűvösek, ilyenkor jól jön egy átmeneti dzseki, ami egyszerre stílusos, nőies és nagyon dögös. Idén válassz magadnak valami rövid, karcsúsított fazont, fekete, vagy barna színben. A bőrkabát pl. vitathatatlanul egy örök kultikus darab, ami tökéletesen illik az elegáns ceruza szoknyához, ill. a laza farmer nadrághoz.

fotorcreated_7.jpg

Személyes kedvencem:

bordzseki.pngOrsay

#3 A tökéletes farmernadrág

Mindig, minden alkalommal, mindennel remekül passzol. Szerintem nincs nő, aki ne szeretné ezt a kék klasszikus darabot A jól megválasztott farmernadrágra mindig számíthatunk, kedvünkre kombinálhatjuk, jól illik bármihez és bárkihez. Divattrendek jönnek-mennek, az én személyes nagy kedvencem mégis a szűk fazonú cső nadrág, ami tökéletesen kiemeli a lábaimat, mégis ott takar, ahol épp szükséges.

fotorcreatedgh.jpg

Személyes kedvencem:

nevtelen_51.pngOrsay

#4 Fehér ing

Minden egyes női szekrényben ott a helye ennek a klasszikus szépségnek, hisz ez a divatvilág egyik legmegbízhatóbb ruhadarabja. Ikonikus és időtlen, ami lehet klasszikus, szexis, bohém, sőt még a pasid megunt ingéből is kreálhatsz egy szuper trendi viseletet. Én általában A-vonalú szoknyával, ill. kedvenc farmeremmel viselem.

fotorcreatedjj_1.jpg

Személyes kedvencem:
1037a-00x-002_3.jpg
Reserved

 

#5 Fehér póló

Ez a darab gyakran észrevétlen háttér szereplő a divat világában, egy jól megválasztott összeállítással viszont főhőssé válhat a hétköznapokban. Remekül passzol farmerral, sorttal, szoknyával, bő kardigánnal, de akár egy elegáns blézerrel is.

fotorcreatedpp.jpg

Személyes kedvencem:
xu178-00x-001.jpg
Reserved

 

„Ha Isten teremtette a fényt, úgy tűnik, hogy Yves Saint Laurent el is takarta azt.”

#6 Az a bizonyos "Kis Fekete"

Coco Chanel hozta létre és Audrey Hepburn tette világhírűvé. A kis fekete ruha több mint 85 éves, mégsem vesztett a pompájából. Szerintem minden nőnek kell, hogy legyen a ruhatárában ebből a klasszikus csoda-fegyverből legalább egy. Én kifejezetten imádom, reggel elegáns az irodában, este viszont a megfelelő kiegészítőkkel párosítva szexi és dögös.

fotorcreatedsss.jpg

Személyes kedvencem:
ruha.jpg
bonprix

#7 Fekete tűsarkú

A fekete mindig praktikus és sikkes. Egy örök, biztos és bevált szín, amit mindenki imád és visel. A fekete örökké trendi, klasszikus, ugyanakkor biztonságos, nem mellesleg ez tényleg az a szín, amely mindennel tökéletesen illik. Kell ennél több?

fotorcreatedjjj_1.jpg

Személyes kedvencem:
ni_krmcip_fekete_sznben_graceland_deichmann--1795161_p.jpg
Deichmann

#8 Egy trendi napszemüveg

Az én táskámban mindig ott lapul kedvenc napszemüvegem, időjárástól és évszaktól függetlenül. Mindig van rá ok, hogy viseljük, napfény, szél, potyogó könnyek, titokzatosság, vagy csak, amikor nincs kedvünk, esetleg időnk a reggeli sminkre.

fotorcreatedsdwas.jpg

Személyes kedvencem:
napszemuveg--gz401097-s4-produit-1300x1399.jpg
Promod

#9 Kényelmes lábbeli

Sokáig el sem tudtam volna képzelni, hogy tavaszra beszerezzek egy sportosabb lábbelit, de rájöttem, hogy nagyon tuti kis darab, amellett, hogy könnyedén variálható, nagyon előnyös viselet. Ha te is szereted a kényelmes, divatos cipőket, de nem rajongsz a hagyományos sportcipőkért, akkor a slip-on fazont neked találták ki. Nem csak végtelenül kényelmes, de nagyon praktikus viselet. Játékosan keverhetjük a nőies ruhákkal, és a sportos darabokkal.

fotorcreatedsdfsf.jpg

Személyes kedvencem:
vaszon-cipo_1.jpg
Bonprix

#10 Blézer

Ha nem szeretjük a túl merev, klasszikus stílust, akkor bátran választhatunk magunknak egy lazább, férfiasabb darabot, amennyiben megtaláljuk a módját, hogy nőiességet csempésszünk bele. Kössünk rá pl. egy vékony övet, dobjuk fel egy látványos ékszerrel, viseljük eltérő színű nadrággal, vagy farmerral, és variáljuk bátran sima fehér pólóval, vagy selyem blúzzal, esetleg csipkés toppal. 

fotorcreateddsfs.jpg

Személyes kedvencem:

nevtelen_52.pngOrsay

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből kedvedre inspirálódhatsz majd a mindennapokban...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr628465240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása