Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 könnyed KABÁT tavaszra

2020. május 07. - Antalfy Krisztina

Átmeneti időben a legjobb választás

Egyszerűen imádom az évnek ezt az időszakát, már nincs az a nagy hideg, de még nincs az az elviselhetetlen meleg sem. A tavasz egyszerűen úgy tökéletes ahogy van, minden illatával, ízével, színével együtt. Bár az időjárás egyelőre még nem tükrözi számunkra a várva várt jó időt, bízom benne, szép lassan előkerülhetnek végre gardróbunk mélyéről az üde, tavaszi színek, s a könnyed, lenge darabok.
nevtelen_55.png

Míg télen a vastagabb anyagokat, addig tavasszal a könnyedebb darabokat preferáljuk jobban, van azonban egy alapvető stíluselem, melyet szinte minden évszakban viselünk, és ez nem más, mint a kabát. Ez az a ruha, amit először észrevesznek rajtunk, legyen szó munkáról, randevúról, hétvégi bevásárlásról. Szóval nem árt ha olyan kabátot vagy dzsekit választasz magadnak, ami tökéletesen tükrözi személyiséged, illik a már meglévő ruhatáradhoz és remekül érzed benne magad.

Tipp: Válassz olyan hosszúságú kabátot vagy dzsekit, ami a testalkatodhoz illik. Ha magasabbnak akarsz tűnni, a hosszú kabát egy övvel jó választás lehet. 

#1 Dögös bőrdzseki

A klasszikus feketétől, a pasztell árnyalatokon keresztül, a letisztult fazontól, a szegecsesig számtalan stílusban megtalálható már, így nem lesz nehéz dolgod rálelni a stílusodhoz leginkább passzoló darabot. Farmerral, leggingsel, sorttal legalább annyira dögös, mint egy bohém maxiszoknyával, elegáns ceruzaszoknyával, vagy virágmintás ruhával.

fotojet_279.jpgkép1/2/3

Személyes kedvenc:
dzseki.png

#2 Farmerdzseki

A farmer anyag egyszerűen nem megy ki a divatból, szó szerint elkoptathatatlan. Örök darab, melynek megvan a saját stílusa. Talán az egyik legnépszerűbb viselet a világon, hisz olyan sokféle változatban létezik. Az én személyes kedvencem a bő fazonú retro dzseki, mely számomra az egyik legjobban variálható darab, jól mutat farmernadrággal, sportos együttessel, de egy elegáns, alkalmi szettben is jól érzi magát.

fotojet_1_34.jpgkép1/2/3

Személyes kedvenc:
farmer.png

#3 Poncsó

Legyen ősz vagy tavasz, az én személyes nagy kedvencem a poncsó, csinos, végtelenül nőies, praktikus, meleg és nagyon kényelmes. Lehet élénk, pasztell, etno, vagy bohém, ez a darab jó választás lesz, ami alá bátran felöltözhetünk.

fotojet_2_10.jpgkép1/2/3

Személyes kedvenc:
zg661-00x-002.jpg

#4 Fehér szépség

A fehér mindig is az elegancia, a nőiesség és a kifinomultság színe volt. A szövetkabát, pedig örök klasszikus marad, ami szinte minden összeállításban megállja a helyét. Az idei szezonban a karcsúsított fazon mellett nagy teret hódítanak az oversize darabok is. Kényelmes, praktikus, trendi és minden alakhoz jól illik.  

fotojet_3_3.jpgkép1/2/3

Személyes kedvenc:
feher.png

#5 Fekete elegancia

A fekete köztudottan elegáns, sikkes és előkelő, nem mellesleg remekül karcsúsít is. Emellett ez a szín kitűnő háttérszín, így az alapszíneket nagyon jól kiemeli, előtérbe hozza. Ez tényleg az a darab, amely mindenkinek jól áll, kortól, alkattól függetlenül.

fotojet_280.jpg kép1/2/3

Személyes kedvenc:
ballonkabat.jpg

#6 Bézs letisztultság

A teveszőr színű kabát mindig divatos és évek óta elnyűhetetlen klasszikus. Tavasszal remek választás, egyszerre meleg, stílusos és mindennel remekül kombinálható. Mindenképpen megéri, hogy kicsit drágább darabot - gyapjú, kasmír - vegyél belőle, mivel hétköznapi és alkalmi viseltnek is megfelel.

fotojet_1_35.jpg

kép1/2/3

Személyes kedvenc:
kabat.jpg

#7 Zöld harmónia

Bár a szőkéknek is remekül áll, ezt a színt inkább a barna, ill. a vörös hajúak válasszák. Ez egy visszafogott, természetes, mégis nagyon nőies szín, mely kiemelkedő darabja lehet a gardróbunknak. Ehhez a variációhoz jól illik a fekete, a fehér, a sárga, a barna, vagy a pink erőteljesebb árnyalata.

fotojet_281.jpgkép1/2/3

Személyes kedvenc:
yg471-77x-001.jpg

#8 Kék nyugalom

A szőkék legjobb választása ez a szín - a bézs mellett. Miután ez egy elég rideg szín, nem árt ha valami finom, meleg árnyalattal enyhítjük a tónusát. Biztos jól döntesz, ha rózsaszínnel, sárgával, bézzsel vagy fehérrel kombinálod.
fotojet_1_36.jpgkép1/2/3

Személyes kedvenc:
yf228-66x-001.jpg

#9 Rózsaszín báj

Egy monda szerint a rózsát, amely eredetileg fehér volt, a tövisébe lépő Vénusz istennő vére festette rózsaszínre. Ez a szín azonban nem csupán a kislányos, romantikus stílust részesíti előnyben. Egy rózsaszín kabát legalább annyira tud kifinomult, elegáns és nőies lenni, mind dögös, sportos vagy extravagáns. Fantasztikusan áll egy fekete, piros, kék, vagy lila kombinációval, de remekül házasítható a visszafogott alap színekkel is.

fotojet_282.jpgkép1/2/3

Személyes kedvenc:
yg454-03x-001.jpg

#10 Virágba borulva

Az idei év nagy visszatérője a virágminta, ami elkerületlenül jelzi a tavaszt. A színes, mintás darabokat bátran variálhatjuk a visszafogott színektől, egészen az élénk árnyalatokig mindennel. Persze, ha nem akarsz túl harsány lenni, akkor maradj meg a letisztul, pasztell szoknyáknál, nadrágoknál, fehér, fekete felsőknél.

fotojet_283.jpgkép1/2/3

Személyes kedvenc:
sl953-78x-002.jpg

Remélem tudtam segíteni pár ötlettel, amiből kedvedre inspirálódhatsz majd a mindennapokban...

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3015664426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása