Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Figyeljünk egymásra egy kávé mellett

2020. május 10. - Antalfy Krisztina

A jelenlegi rendkívüli helyzet mindenkit komoly kihívások elé állít, ezért most még fontosabb, hogy odafigyeljünk egymásra. A Nespresso csapata arra bátorítjuk a kávérajongókat, hogy a személyes találkozások helyett virtuálisan ápolják családi, baráti és munkahelyi kapcsolataikat. Lássunk is néhány kávézáshoz kapcsolódó ötletet, amelyekkel kellemesebbé tehetjük az otthon töltött mindennapjainkat!
coffee_at_home_nespresso.jpg

Az otthon töltött időszakban nehezünkre eshet alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, és hamar elhatalmasodhat rajtunk a stressz. Szerencsére azonban néhány tipp betartásával könnyebben átvészelhetjük ezt az időszakot. Fontos, hogy amennyire csak lehet, ragaszkodjunk a napi rutinjainkhoz. Törekedjünk rá, hogy minden nap csináljunk valami hasznosat, legyünk aktívak, hódoljunk kedvteléseinknek, mozogjunk sokat! Határozzunk meg napi célokat, és ünnepeljük meg sikereinket! De ami még fontosabb: figyeljünk oda egymásra, tegyünk valamit közösségeinkért, és támogassuk egymást a mindennapokban! Ebben tökéletes társunk lehet egy jó kávé. Lássuk hogyan:
nespresso_mezes_cantuccini_macchiato.jpg1. ÉLVEZZÜK A KÖZÖS REGGELIKET!

Kezdjük közös reggelivel a napot szeretteinkkel, és varázsoljunk otthonunkba kávéházi hangulatot egy különleges kávérecept elkészítésével! Ehhez használhatjuk például a Nespresso új BARISTA CREATIONS kávékollekcióját a Vanilla Éclair, Caramel Crème Brûlée és a Cocoa Truffle ízekkel, amelyek ikonikus francia desszertek ízvilágát idézik.

2. TÖLTŐDJÜNK FEL A BARÁTOKKAL!

A barátok segítenek a nehéz időszakokat átvészelni. Manapság rengeteg eszköz áll rendelkezésre ahhoz, hogy a kávé melletti találkozásokat online tartsuk meg. Egy kellemes beszélgetés vagy egy nevetésekkel teli, virtuális társasjáték party egy jó kávé mellett biztosan feltölt majd pozitív energiákkal.

3. SZERVEZZÜNK VIRTUÁLIS KÁVÉZÁSOKAT A KOLLÉGÁKKAL!

A távolság ellenére is fontos, hogy kapcsolatban maradjunk kollégáinkkal, remek lehetőség erre egy közös, virtuális kávészünet. Megbeszélhetjük a home office-szal kapcsolatos tapasztalatokat, főzési, vásárlási tippeket, vagy hogy ki mivel tölti a szabadidejét otthon.

4. SZAKÍTSUNK IDŐT MAGUNKRA!

Rendszeresen tervezzünk be „énidőt” a napjainkba! Ne hagyjuk, hogy a folyamatos otthonlét miatt a munkavégzés összefolyjon a szabadidővel. Egy könyv olvasása vagy gondolataink rendezése mellé nincs is jobb, mint egy csésze tejhabos kávé. Ehhez mutatunk két otthon is könnyen elkészíthető receptet.
breakfast_nespresso.pngÉDES TRÜFFEL CAPPUCCINO

Elkészítés: Készíts tejhabot 100 ml tejből, közben önts 5 ml karamell szirupot és 1 evőkanál sűrített tejet egy csésze aljára. Öntsd a forró tejhabot is a csészébe, és készíts a tetejére 25 ml kávét a Nespresso Cocoa Truffle kávékapszula felhasználásával. Végül díszítsd a kávét reszelt étcsokoládéval vagy kakaóporral.

MÉZES CANTUCCINI MACCHIATO

Elkészítés: Önts 100 ml 1,5% zsírtartalmú tejet a tejhabosító készülékbe, és készíts forró tejhabot. Töltsd a tejhabot egy nagy pohárba, és készíts a tetejére 40 ml Nespresso Ispirazione Firenze Arpeggio kávét. Szórj a habra cantuccini darabkákat, mandulát vagy fenyőmagot, majd finomat csorgass rá egy kis mézet.

Kedvenc kávéinkhoz a Nespresso weboldalán vagy a mobilalkalmazáson keresztül továbbra is hozzájuthatunk, és a rendeléseket 1-2 munkanapon belül házhozszállítják. A Nespresso munkatársai és a szállító partnerei a lehető legnagyobb körültekintéssel, a higiéniai előírásoknak megfelelően készítik össze, valamint szállítják ki a csomagokat.

 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

christine_1_5.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6515681504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása